Calim ceapa taiata fin in cele 4 linguri de unt pana devine aurie.Acum turnam jumatate de pahar de vin alb si lasam sa se evapore alcoolul.Adaugam supa de legume si 3-4 frunze de salvie.Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba 5 minute.
Taiem piepturile de pui in 2,iar fiecare jumatate o taiem in 3 pe lungime,astfel incat dintr-un piept sa obtinem 6 involtini.Batem putin filè-urile,presaram sare si piper,si le rotim sul, apoi inchidem cu o scobitoare,ca in poza. Punem pachetelele in tigaia cu supa si nu uitam sa le intoarcem din cand in cand.Acoperim cu un capac, lasam pana se patrund bine,iar sosul ramas in tigaie va fi dens.
Punem pachetelele pe o farfurie iar peste ele turnam sosul.Il puteti si strecura daca nu doriti sa vedeti vreun cubulet de ceapa. Putem plimba un fir de otet balsamic(eu eram prea grabita si am uitat pur si simplu) si orna cu cateva frunze de salvie.Deasemenea,puteti scoate dvs scobitorile inainte de a le servi.Eu am preferat sa le las asa.
Deci practic sunt niste fileuri de pui facute sul si fierte intr-un sos de ceapa ,unt ,supa si vin. Nu era mai simplu sa facem pieptul fasii si sa fie puse la fiert in acest sos ca tot aia e.
Comentarii:
EXCELENT DE BUNE.CORNELIU P.ONEȘTI-BC.
DELICIOASA
Excelent
Deci practic sunt niste fileuri de pui facute sul si fierte intr-un sos de ceapa ,unt ,supa si vin. Nu era mai simplu sa facem pieptul fasii si sa fie puse la fiert in acest sos ca tot aia e.
Ok.
Aia sunt piepti de pui, nu piepturi!
Incercati si cu suc de rosii
Ddf
Excelenta
Foarte buna