Petitchef

Involtini din piept de pui

Felul principal
3 porții
10 min
50 min
Ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Calim ceapa taiata fin in cele 4 linguri de unt pana devine aurie.Acum turnam jumatate de pahar de vin alb si lasam sa se evapore alcoolul.Adaugam supa de legume si 3-4 frunze de salvie.Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba 5 minute.

    Taiem piepturile de pui in 2,iar fiecare jumatate o taiem in 3 pe lungime,astfel incat dintr-un piept sa obtinem 6 ‘involtini’.Batem putin filè-urile,presaram sare si piper,si le rotim sul, apoi inchidem cu o scobitoare,ca in poza.
    Punem pachetelele in tigaia cu supa si nu uitam sa le intoarcem din cand in cand.Acoperim cu un capac, lasam pana se patrund bine,iar sosul ramas in tigaie va fi dens.

    Punem pachetelele pe o farfurie iar peste ele turnam sosul.Il puteti si strecura daca nu doriti sa vedeti vreun cubulet de ceapa.
    Putem plimba un fir de otet balsamic(eu eram prea grabita si am uitat pur si simplu) si orna cu cateva frunze de salvie.Deasemenea,puteti scoate dvs scobitorile inainte de a le servi.Eu am preferat sa le las asa.

    Sunt excelenti !


Întrebări:




Comentarii:

18/11/2016

EXCELENT DE BUNE.CORNELIU P.ONEȘTI-BC.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/11/2016

DELICIOASA

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/11/2016

Excelent

(0) (0) Abuz
18/11/2016

Deci practic sunt niste fileuri de pui facute sul si fierte intr-un sos de ceapa ,unt ,supa si vin. Nu era mai simplu sa facem pieptul fasii si sa fie puse la fiert in acest sos ca tot aia e.

(0) (0) Abuz
18/11/2016

Ok.

(0) (0) Abuz
18/11/2016

Aia sunt piepti de pui, nu piepturi!

(1) (0) Abuz
07/04/2012

Incercati si cu suc de rosii

(0) (0) Abuz
Cocolino
Cocolino, 13/12/2010

Ddf

(0) (0) Abuz
sebes
sebes, 09/12/2010

Excelenta

(0) (0) Abuz
vivi45
vivi45, 09/12/2010

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează