Involtini din piept de pui

Ingrediente
3
Preparare
Preparare10 min
Gătire50 min
- Calim ceapa taiata fin in cele 4 linguri de unt pana devine aurie.Acum turnam jumatate de pahar de vin alb si lasam sa se evapore alcoolul.Adaugam supa de legume si 3-4 frunze de salvie.Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba 5 minute.
Taiem piepturile de pui in 2,iar fiecare jumatate o taiem in 3 pe lungime,astfel incat dintr-un piept sa obtinem 6 involtini.Batem putin filè-urile,presaram sare si piper,si le rotim sul, apoi inchidem cu o scobitoare,ca in poza.
Punem pachetelele in tigaia cu supa si nu uitam sa le intoarcem din cand in cand.Acoperim cu un capac, lasam pana se patrund bine,iar sosul ramas in tigaie va fi dens.
Punem pachetelele pe o farfurie iar peste ele turnam sosul.Il puteti si strecura daca nu doriti sa vedeti vreun cubulet de ceapa.
Putem plimba un fir de otet balsamic(eu eram prea grabita si am uitat pur si simplu) si orna cu cateva frunze de salvie.Deasemenea,puteti scoate dvs scobitorile inainte de a le servi.Eu am preferat sa le las asa.
Sunt excelenti !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
EXCELENT DE BUNE.CORNELIU P.ONEȘTI-BC.
am gătit această rețetă
anonymous
DELICIOASA
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
anonymous
Deci practic sunt niste fileuri de pui facute sul si fierte intr-un sos de ceapa ,unt ,supa si vin. Nu era mai simplu sa facem pieptul fasii si sa fie puse la fiert in acest sos ca tot aia e.
anonymous
Ok.
anonymous
Aia sunt piepti de pui, nu piepturi!
anonymous
Incercati si cu suc de rosii

Cocolino
Ddf

sebes
Excelenta

vivi45
Foarte buna
Punctează această reţetă