Sotul a curatat cartofii, i-a taiat pai, si i-a lasat in apa rece, sa iasa amidonul si se pare ca asa, nu sunt atat de periculosi. Ideal ar fi sa stea minim 2 ore in apa. A taiat apoi puiul fasii, l-a condimentat cu piper, boia dulce si usturoi granulat, si l-a lasat la rece aprox 1,30 h.
Pregatit varza, taiat castravetii betigase, pregatit sosul.Dupa o ora si ceva, prajit cartofii, rumenit bucatile de pui intr-o tigaie cu linguri de ulei.
Cand toate erau gata, incalzit pe rand lipiile, cate 1 minut, intr-o tigaie mare, si apucat de asamblat. uns lipia cu un strat generos de sos alb, asezat o mana de cartofi, cateva bucatele de carne, varza, rosii, castraveti, pus ketchup, rulat lipia, si pus la capat folie de aluminiu, ca sa nu curga sosul afara. Si aranjat si o shaorma micuta la farfurie, din ce a mai ramas. Si o sectiune de facut pofta.
Comentarii:
Waw!Nu mai merg la fast food niciodata!