Shaorma

Felul principal
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare1 oră
Gătire30 min
  • In apa calduta amestecam drojdia, zaharul si sarea.Apoi punem si faina in ploaie, si framantam un aluat elastic si usor de modelat.Se lasa la crescut timp de 30 de minute intr-un loc ferit de curent. pus intr-un lighean tapetat cu faina, asa arata dupa 30 minute.
  • Se rupe cate o bucatica din aluat si se intinde o foaie cat de subtire se poate.Lipiile se coc in tava de teflon fara ulei sau grasime.
  • Se fac foarte repede asa ca fiti cu ochii pe ele. Nu au iesit ele perfect rotunde, data viitoare o sa am grija sa iasa mult mai bine.
  • Carnea taiata bucatele se prajeste in 2 linguri de ulei, si se condimenteaza dupa gust. Cartofi se prajesc in ulei incins.Peste lipie se pun cartofi scursi bine de ulei, se adauga carnea.Apoi se pun castraveti murati dupa gust.
  • Se pune salata de varza cu ceapa (sau fara).
    Si la sfarsit se pune ketchup si maioneza dupa preferinta, se mai adauga sare, piper daca vreti mai condimentat.Se ruleaza si se inveleste in folie de aluminiu.

Punctează această reţetă

Vicky81Vicky81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

FOARTE GUSTOS

abuz

anonymous

SUPER!!

abuz

anonymous

Cel mai gustos shaorma

abuz

anonymous

Acum vreau sa fac si eu, dar nu am inteles cum se coc lipiile: pe aragaz sau in cuptor?

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Super fain

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Arata foarte bine

abuz

anonymous

Arata bine,am sa o prepar la cina.

abuz

anonymous

Nu imi place aceasta shaorma

abuz
  • pagina 1 / 2