Petitchef

Shaorma

Felul principal
2 porții
1 oră
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • In apa calduta amestecam drojdia, zaharul si sarea.Apoi punem si faina in ploaie, si framantam un aluat elastic si usor de modelat.Se lasa la crescut timp de 30 de minute intr-un loc ferit de curent. pus intr-un lighean tapetat cu faina, asa arata dupa 30 minute.
  • Se rupe cate o bucatica din aluat si se intinde o foaie cat de subtire se poate.Lipiile se coc in tava de teflon fara ulei sau grasime.
  • Se fac foarte repede asa ca fiti cu ochii pe ele. Nu au iesit ele perfect rotunde, data viitoare o sa am grija sa iasa mult mai bine.
  • Carnea taiata bucatele se prajeste in 2 linguri de ulei, si se condimenteaza dupa gust. Cartofi se prajesc in ulei incins.Peste lipie se pun cartofi scursi bine de ulei, se adauga carnea.Apoi se pun castraveti murati dupa gust.
  • Se pune salata de varza cu ceapa (sau fara).
    Si la sfarsit se pune ketchup si maioneza dupa preferinta, se mai adauga sare, piper daca vreti mai condimentat.Se ruleaza si se inveleste in folie de aluminiu.


Poze

Shaorma
Shaorma - poza 2
Shaorma - poza 3
Shaorma - poza 4
Shaorma - poza 5
Shaorma - poza 6
Shaorma - poza 7
Shaorma - poza 8
Shaorma - poza 9
Shaorma - poza 10
Shaorma - poza 11
Shaorma - poza 12
Shaorma - poza 13

Întrebări:




Comentarii (11):

27/01/2014

FOARTE GUSTOS

(0) (0) Abuz
24/11/2013

SUPER!!

(0) (0) Abuz
18/11/2013

Cel mai gustos shaorma

(0) (0) Abuz
11/11/2013

Acum vreau sa fac si eu, dar nu am inteles cum se coc lipiile: pe aragaz sau in cuptor?

(0) (0) Abuz
04/11/2013

Ok

(0) (0) Abuz
30/09/2013

Super fain

(0) (0) Abuz
07/04/2013

Super

(0) (0) Abuz
15/02/2013

Arata foarte bine

(0) (0) Abuz
15/07/2012

Arata bine,am sa o prepar la cina.

(0) (0) Abuz
09/07/2011

Nu imi place aceasta shaorma

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Okonomiyaki - omleta japoneza
Okonomiyaki - omleta japoneza
5 porții
55 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Painici bagels
Painici bagels
5 porții
4 h 20 m
Ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează