Shaorma cu piept de pui

Altele
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4
Cost estimat: 0.71 (0.18€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Se freaca drojdia cu lingurita de zahar , si se dizolva in apa .Se adauga peste faina cernuta si se incepe framantarea ,adaugand sare , apa sau laptele caldut.
  • Se framanta bine pana iese un aluat elastic si se adauga uleiul .Se continua framantarea . Fara sa fie lasat la crescut , se divide in 12 bucati .
  • Se intinde fiecare bucata cu sucitorul cat mai subtire posibil .Se pun la copt intr-o tigaie teflonate si se coc pe o parte si pe cealalta .
  • O data ce e coapta, o acoperiti cu un prosop.Imediat ce ai copt o lipie, o si acoperi cu prosopul . Asa ele se aburesc si raman moi.
  • Se taie un piept de pui felii si se coace in tigaie . O data ce sunt coapte, se taie fasii.
  • In acelasi timp se prajesc cartofii si se prepara salata .Si bineinteles sosurile dupa preferinte - cu cat mai multe cu atat mai bine.
  • Se ia lipia ,se adauga carnea, cartofii, salata ,sosurile dupa gust ,se ruleaza strans si se mananca alaturi de o bere rece.
    .

Punctează această reţetă

LLa cucina di Petro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

SARACA

abuz

anonymous

Rau

abuz

anonymous

I-I PLACE

abuz

anonymous

Nu am incercat niciodata, dar o sa fac sa vad cum imi iese,

abuz

anonymous

Looks good

abuz