Shaorma cu piept de pui
Ingrediente
4
Cost estimat: 0.71Euros€ (0.18€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Se freaca drojdia cu lingurita de zahar , si se dizolva in apa .Se adauga peste faina cernuta si se incepe framantarea ,adaugand sare , apa sau laptele caldut.
- Se framanta bine pana iese un aluat elastic si se adauga uleiul .Se continua framantarea . Fara sa fie lasat la crescut , se divide in 12 bucati .
- Se intinde fiecare bucata cu sucitorul cat mai subtire posibil .Se pun la copt intr-o tigaie teflonate si se coc pe o parte si pe cealalta .
- O data ce e coapta, o acoperiti cu un prosop.Imediat ce ai copt o lipie, o si acoperi cu prosopul . Asa ele se aburesc si raman moi.
- Se taie un piept de pui felii si se coace in tigaie . O data ce sunt coapte, se taie fasii.
- In acelasi timp se prajesc cartofii si se prepara salata .Si bineinteles sosurile dupa preferinte - cu cat mai multe cu atat mai bine.
- Se ia lipia ,se adauga carnea, cartofii, salata ,sosurile dupa gust ,se ruleaza strans si se mananca alaturi de o bere rece.
.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
SARACA
anonymous
Rau
anonymous
I-I PLACE
anonymous
Nu am incercat niciodata, dar o sa fac sa vad cum imi iese,
anonymous
Looks good
Punctează această reţetă