Pui sichuan

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Carnea se spala,se taie felii subtiri si se prajeste in uleiul incins,apoi se scoate si tine acoperit.
  • Spalam si curatam legumele.Morcovul il taiem fasii lungi,la fel si ardeiul gras.
  • Taiem ceapa marunt si o calim in uleiul ramas. Dupa 2-3 minute se adauga morcovul si ardeiul.Se amesteca continuu la foc iute.
  • Se adauga si pieptul de pui,amestecandu-se continuu.Intre timp,amestecam amidonul cu otetul balsamic,sosul de soia,zaharul si apa.
  • Se toarna acest amestec peste celelalte ingrediente si se amesteca pana sosul se mai ingroasa.Sfarsit am adaugat usturoiul pisat si ardeiul iute taiat marunt.-Se mai lasa pe foc cateva minute.
MMeosiris

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Mi-a placut foarte mult aceasta reteta. E pe gustul meu.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O varianta putin modificata o preparam si noi la restaurantul unde muncesc eu,si are succes!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun rau !!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun acest pui sichuan!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

In nici un exemplu de reteta, usturoiul nu se pune la sfarsit. Ardeiul gras, precum si alte condimente sub forma de pulbere, da.

abuz

anonymous

Gustos

abuz

anonymous

EXCELENT.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.

abuz

anonymous

Orezul chinezesc se prepara "pufos". In fotografii apare un terci.

abuz

anonymous

Imi place si cu suc de grepfruit in sos...

abuz
  • pagina 1 / 2