Pui sichuan
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Carnea se spala,se taie felii subtiri si se prajeste in uleiul incins,apoi se scoate si tine acoperit.
- Spalam si curatam legumele.Morcovul il taiem fasii lungi,la fel si ardeiul gras.
- Taiem ceapa marunt si o calim in uleiul ramas. Dupa 2-3 minute se adauga morcovul si ardeiul.Se amesteca continuu la foc iute.
- Se adauga si pieptul de pui,amestecandu-se continuu.Intre timp,amestecam amidonul cu otetul balsamic,sosul de soia,zaharul si apa.
- Se toarna acest amestec peste celelalte ingrediente si se amesteca pana sosul se mai ingroasa.Sfarsit am adaugat usturoiul pisat si ardeiul iute taiat marunt.-Se mai lasa pe foc cateva minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Mi-a placut foarte mult aceasta reteta. E pe gustul meu.
am gătit această rețetă
anonymous
O varianta putin modificata o preparam si noi la restaurantul unde muncesc eu,si are succes!
am gătit această rețetă
anonymous
Bun rau !!!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun acest pui sichuan!
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
In nici un exemplu de reteta, usturoiul nu se pune la sfarsit. Ardeiul gras, precum si alte condimente sub forma de pulbere, da.
anonymous
Gustos
anonymous
EXCELENT.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.
anonymous
Orezul chinezesc se prepara "pufos". In fotografii apare un terci.
anonymous
Imi place si cu suc de grepfruit in sos...