Ingrediente: Baza de ciocolata 2 linguri unt 50 g ciocolata amaruie, taiata in bucati mari 50 ml cappuccino (optional) 1 ½ lingura miere 90 g zahar 50 g cacao...
Ingrediente: 200 g ciocolata amaruie 350 ml frisca lichida 6 g gelatina- 150 g lapte condensat cu vanilie 200 ml frisca lichida 100 ml lapte 6 g gelatina 1...
Ingrediente: 2 oua 330 ml iaurt 100 g unt 100 ml lapte 100 g zahar 50 g ciocolata amaruie 1 plic zahar vanilat 1 praf de copt Pentru decor: 2 linguri miere 1...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: Ingrediente 300 g faina 30 g unt 50 g miere 6 g drojdie uscata 4 g sare 1 ou 140 ml apa Ciocolata: 30 g faina 10 g cacao 60 ml lapte de soia 1 ou...
Ingrediente: 500 g faina 20 g drojdie proaspata 200 ml apa calduta 50 ml rom 1 lingurita zahar 1 plic zahar vanilat bourbon 25 g ulei de nuci coaja rasa de la...
Ingrediente: Pentru foi: 500 g faina 100 g zahar 100 g margarina sau unt 1 ou 2 linguri miere de albine 1 lingurita amoniac 1 pahar lapte Crema: 3 budinci de...
Ingrediente: 6 oua; 200 g zahar; 30 ml apa; 30 ml ulei; 20 g cacao; 6 linguri de faina. Crema, ganache de ciocolata cu lapte: 300 g ciocolata cu lapte; 300 ml...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Ingrediente blat: 2X 3 oua 2X 50 gr zahar 2X 15 ml lapte 2X 70 ml ulei 2X 25 gr gris fin 2X 15 gr cacao 2X 40 gr faina 2X 1 linguri miere 2X 1/2...
Ingrediente: Foi: 500 g faina 100 g margarina 100 g zahar 2 linguri de miere 1 ou, 100 ml lapte 1 lg amoniac , sare Crema: 8 galbenusuri sau 4 oua intregi 200 g...
Ingrediente: 200 g biscuiti digestivi 110 g nuca 110 g caju amestecat cu fistic 10 curmale 150 g unt esenta de rom zahar vanilat 1 lingura miere 200 g...
Ingrediente: Blat: 8 oua 6 lg faina 8 lg zahar 2 lg cacao 50 gr ciocolata rasa esenta de rom Crema 1: 200 ml frisca 100 gr ciocolata amaruie 100 gr ciocolata cu...
Ingrediente: Pentru blat - 6 oua - 160 g zahar pudra - 160 g nuca macinata - 1 praf de copt - 3 linguri faina Pentru crema - 250 g unt -100 g nuca - 100 g zahar...
Ingrediente: 10 oua 200 g zahar 2 pachetele de zahar vanilat 5 g pline cu gris sau pesmet 5 g pline faina 5 g pline cacao 5 g miere 1,5 pac. de praf de copt 1...
Ingrediente: Blat: 10 oua 200 g de zahar 2 pliculete de zahar vanilat 5 linguri cu varf de gris 5 linguri cu varf de faina 5 linguri cu varf de cacao 5 linguri...
Ingrediente: Blat: 200 g biscuiti 150 g ciocolata 50 g stafide 2 lg miere 2 lg zahar brun 100 g unt 2 lgt de pudra de roscove Crema: 600 g branza dulce de vaci...
Ingrediente: Pt blat : 8 oua 8 linguri zahar 8 linguri ulei un praf de copt 10 linguri faina. Pt crema cu iaurt: un pahar mare de iaurt de fructe 375 ml, un...
Ingrediente: Foi: 400 g faina 1 ou 75 g zahar 1 lingura miere 4 linguri lapte 1 praf de copt 125 g margarina Crema: 2 plicuri ness 200 ml frisca lichida 200 g...
Ingrediente: 250 g unt fara sare 200 g zahar tos brun o canita de miere 600 g faina 2 lingurite praf de copt 4 lingurite ghimbir macinat Pentru decor 200 g...