Petitchef

Kinder Pingui

De foarte mult timp am vrut sa pregatesc aceasta prajitura, dar din lipsa de lapte condensat si timp pentru a-mi comanda, tot am amanat...si rau am facut...este o prajitura atat de buna incat de acum incolo sigur imi voi face un stoc mare de lapte condensat :)

Desert
8 porții
1 oră
40 min
Ușor

Ingrediente

8

Ingrediente blat:

Ingrediente crema:

Ingrediente glazura 1:

Ingrediente glazura 2:

Preparare

  • Facem 2 blaturi astfel: galbenusurile le batem cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o spuma cremoasa. Faina o amestecam cu praful de copt, grisul si cacaoa si adaugam la crema de galbenusuri. Adaugam apoi treptat laptele, uleiul si mierea. Separat batem albusurile spuma tare cu un strop de sare si incorporam incet cu o lingura de lemn in amestecul de galbenusuri. Turnam amestecul intr-o tava (23/33) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit circa 20 minute.
  • Intre timp vom pregati crema. Gelatina o punem la hidratat in apa rece. Laptele condensat il amestecam cu 50 ml lapte, iar in restul de lapte incalzit dizolvam gelatina scursa de apa in care am hidratat-o. Amestecam pana se dizolva complet si o adaugam in laptele condensat, mixand usor. Smantana pentru frisca o batem cu zaharul vanilat pana devine tare, apoi o incorporam treptat si usor in amestecul de lapte condensat. Lasam la rece pana cand se intareste putin.
  • Intindem jumatate din crema pe un blat (racit) si dam din nou la rece, timp in care vom pregati prima glazura. Punem toate ingredientele intr-un vas si le topim la foc mic. Omogenizam si lasam sa se racoreasca. Turnam peste crema si intindem usor avand grija sa nu se amestece cu crema. Dam din nou la rece pana se intareste glazura, apoi intindem cealalta jumatate din crema, acoperim cu al doilea blat si intindem uniform a doua glazura, care o pregatim exact la fel ca si prima glazura, doar ca o intindem calda. Dam din nou la rece pana se intareste glazura de deasupra.
    Se taie cu un cutit bine ascutit si umezit cu apa fierbinte.


Poze

Kinder Pingui
Kinder Pingui - poza 2

Întrebări:




Comentarii (30):

29/04/2015

Am pregatit-o si eu.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/06/2015

Super

(0) (0) Abuz
29/04/2015

Delicioasa

(0) (0) Abuz
29/04/2015

EU FAC REȚETA SENSIBIL SCHIMBATĂ, ȘI-I SPUN „MILCH-SCHNITTE ” :)))) GABRIEL55

(0) (0) Abuz
edithke, 29/04/2015

Excelent

(1) (0) Abuz
13/04/2014

Am facut-o de cel putin 5 ori pana acum si e excelenta....

(0) (0) Abuz
02/11/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
07/07/2013

Am gustat si e foarte buna

(0) (0) Abuz
28/06/2013

Super buna

(0) (0) Abuz
28/06/2013

Excelent BRAVOOO

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Kinder country de casă cu doar 3 ingrediente
Kinder country de casă cu doar 3 ingrediente
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulou kinder bueno (buturuga kinder bueno)
Rulou kinder bueno (buturuga kinder bueno)
8 porții
2 h 2 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Verrine kinder bueno
Verrine kinder bueno
6 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Cheesecake kinder bueno
Cheesecake kinder bueno
8 porții
4 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Inima kinder
Inima kinder
8 porții
57 min
Foarte ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează