Dat la program rapid, odata ce a terminat de framantat oprit masina si lasat la dospit 45 min. Intre timp prepar ciocolata in felul urmator: amestec faina cu cacaua, celelalte ingrediente le amestec cu telul pe foc mic, adaug si faina cu cacaua putin cate putin amestecand continuu si tin la foc mic pana se face o crema mai groasa, (in reteta original spune sa o pun la frigider dar nu facut asta, din motivul ca dupa aceia imi racea coca).
Coca o intind pe o planseta unsa cu destul ulei, intind coca si pun ciocolata. O impatur in trei, deci partea din dreapta o pun peste ciocolata iar partea din stanga o pun peste cealalta parte si intind cu facaletul, repet inca odata operatiunea, dupa care o fac un fel de sul.( Tot timpul am uns coca si masa cu ulei).Si intind cu facaletul in lung, o tai in trei fasii si o impletesc.
Presarat zahar pe deasupra si copt la 190ºC timp de 45-50 min ( cuptorul fiind incins dinainte). dat cu zahar pudra pe deasupra.Si aici se poate vedea si interiorul, este o painica sau brioce foarte pufos si bun dar putin dulce. Cu toate ca a pus mai multa miere decat in reteta originala, pentru dimineata la micul dejun este ideal cu o cana cu lapte de soia. Totusi data care vine voi pune cam 80 gr de miere si poate putina faina mai multa fiind mierea lichida.