Ingrediente: pentru salata ochiometric 300g linte verde suc de la o jumatate de lamaie 1 morcov 1 ceapa mica ulei de masline sare, piper thina ca si sos pentru...
Ingrediente: sucul de la 4 rosii proaspate 2 linguri de patrunjel tocat 2 linguri de coriandru proaspat tocat 2 linguri de frunze de telina tocate 1 / 2 ceasca...
Ingrediente: Pentru kebab 600 g carne, tocata (pui, miel, vita) 1 ou, usor batut 1 ceapa mica, rasa fin 4 catei mici de usturoi, rasi fin 1 lingurita praf...
Ingrediente: 700 g pulpa de miel cu os doi cartofi mari 2 morcovi 3 rosii micute 2 pahare vin alb sare piper -cimbru 3 felii de slanina 6 catei usturoi ulei
Ingrediente: 120 g. zahar, 120 g. faina, 120 g. ulei de palmier (unt), 2 oua, 1 plic de zahar vanilat, 1/2 lingurita praf de copt, coaja de la o lamaie razuita...
Ingrediente: 1 kg carne de miel pentru ciorba 1 litru bors (concentrat bors) 1 ceapa 1-2 morcovi 1 pastarnac sau patrunjel 20 g telina 20 g dovlecel 1 ardei...
Ingrediente: 2 lingurite de coaja rasa de portocala 2 linguri de mustar 1 lingura de miere 4 catei de usturoi, dati prin razatoare 3 linguri de amestec Herbes...
Ingrediente: 4 lipii 300 g carne tocata de oaie sau miel 4 cepe, 100 g pasta de tomate 100 ml vin o varza alba 5 rosii boia de ardei ulei, sare, piper, cimbru.
Ingrediente: 8 cotlete de miel, de circa 100 g fiecare curatate de grasime 500 g ceapa, curatat si taiata subtire 4 morcovi mari, curatati si taiati rondele 1...
Timp de preparare: 1 ora si 20 minute (complexitate medie) Ingrediente: 800 g carne de miel(coaste), 1 ceapa uscata(de asta toamna), 1 legatura ceapa verde, 1 legatura pat
Am folosit: carne si oase de miel, cateva legaturi de loboda, ceapa verde, un morcov si un patrunjel radacina, mici, o legatura de patrunjel verde, o legatura de asmatui. Capul de miel, partea inferioara de la picioare si orice parte care nu se foloseste
Aseara m-am intors la prima mea dragoste culinara - Jamie, desigur! Reteta asta e o veche preferata de a mea: miel frecat cu condimente si copt incet la cuptor, si apoi rumenit domol cu cous-cous si un sos de naut si ceapa inabusite in otet balsamic. Extr
mal aceasta e cea mai simpla reteta dupa care pregatesc mielul .e reteta mea de friptura moale si suculenta facuta la tigaie. evit sa pun mielul la cuptor cand gatesc cantitate mica deoarece se usuca chiar daca-i pun folie. asadar...pun la incins in tig
Saptamana asta mama avea pofta de capsuni, si bine inteles am cumparat vre-o doua kg.Mi-e personal capsunile pe vremea asta nu i-mi plac, nici nu sant dulci. Mama a mancat ceva, iar restul nu stiam ce sa fac cu ele.In final am decis sa fac putin gem ca si
Ingrediente:
500 g carne de miel
doi morcovi
un sfert de ?elin?
un fir de praz
200 g linte neagr?
o ceap?
doi ardei capia ro?ii
4 ro?ii
400 ml bor?
sare, piper
o frunz? de dafin
o leg?tur? de tarhon
50 ml ulei
smîntîn?
m?l