Ingrediente: o pulpa de miel dezosata 500 g spanac proaspat 1 ceapa 4 fire ceapa verde 5 catei usturoi 2 linguri ulei de masline 200 ml smantana 1 lingurita...
Ingrediente: maruntaie de miel 6 oua pentru umplutura 3 oua pentru interior o leg. ceapa verde 2 leg patrunjel o leg. marar 100 g unt prapur sare piper Decor...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 2 tavi de drob ( tavi de dimensiunea celor de cozonac) 1 kg de organe de miel ( ficat, plamani, inima) 3 legaturi de ceapa verde 3 legaturi de...
Ingrediente: O jumatate de miel cu gat si pulpa superioara Organele de la un miel intreg 300 g ficat de pasare 4 oua 2 cepe 5 catei mari de usturoi 1 legatura...
Ingrediente: 400-500 g carne de miel tocata 2-3 legaturi de ceapa verde 1 legatura de marar verde 2 linguri de iaurt 1 pahar de vin alb 500 g faina 4 oua, apa...
Ingrediente: organele de la un miel 5 fire de ceapa verde / 2 cepe uscate 5 fire de usturoi verde /1 capatana uscata 3-4 oua 1 legatura patrunjel, 1 legatura...
Ingrediente: 500 g carne de porc macinata(sau de vaca sau de miel sau un mix) 1 ceapa medie taiata fin(care o calim in prealabil in ulei pana devine...