Aperitive de pasti drob de miel
Este o reteta traditionala care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Pasti ca aperitiv.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare1 h 10 m
Gătire45 min
- Se fierb maruntaiele de miel si se lasa sa se raceasca. Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se toaca mararul marunt.
- Tocati si maruntaiele cubulete mici si le amestecati cu ceapa calita, mararul tocat si 7 oua batute spuma la mixer. Adaugati sare, piper si 2 linguri de faina si amestecati bine.
- Ungeti tava cu unt sau ulei, o tapetati cu faina si turnati compozitia. Dati la cuptor la foc potrivit, iar dupa 10-15 minute ungeti drobul cu un ou batut. Mai lasati la cuptor inca 30-35 de minute sau pana cand se rumeneste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
Machilleos
Se pare ca e bun
anonymous
O reteta exceptionala,cu un rezultat exceptional !
anonymous
Ca la tara
anonymous
Delicioasa
anonymous
Delicios
Punctează această reţetă