Aperitive de pasti drob de miel

Aperitiv
Foarte ușor
1 h 55 m

Este o reteta traditionala care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Pasti ca aperitiv.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 h 10 m
Gătire45 min
  • Se fierb maruntaiele de miel si se lasa sa se raceasca. Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se toaca mararul marunt.
  • Tocati si maruntaiele cubulete mici si le amestecati cu ceapa calita, mararul tocat si 7 oua batute spuma la mixer. Adaugati sare, piper si 2 linguri de faina si amestecati bine.
  • Ungeti tava cu unt sau ulei, o tapetati cu faina si turnati compozitia. Dati la cuptor la foc potrivit, iar dupa 10-15 minute ungeti drobul cu un ou batut. Mai lasati la cuptor inca 30-35 de minute sau pana cand se rumeneste.

Punctează această reţetă

poiy10Poiy10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Machilleos

Se pare ca e bun

abuz

anonymous

O reteta exceptionala,cu un rezultat exceptional !

abuz

anonymous

Ca la tara

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Delicios

abuz