Miel umplut

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se taie pulkpa inferioara a mielului.pe partea cu coastele se face un buzunar cat de mare se poate.
  • Umplutura se prepara astfel.se toaca marunt ceapa si se prajeste.Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine .
  • Se pun intr-un castron painea,ceapa prajita,verdeata tocata marunt,ficatul crud tocat marunt,ouale,sare piper si se omogenizeaza.
  • Cu acest amestec es umple buzunarul mielului apoi se coase .Se unge bine carnea si se da la cuptor pentru 2-3 ore pana se coace bine si capata o crusta aurie.
CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Votre commentaire:pofta buna

abuz

anonymous

Arata bine. Felicitari

abuz

anonymous

FOARTE BINE ARATA

abuz