Carnea se rumeneste la foc mare pe ambele parti intr-un ceaun cu o lingura de ulei (depinde de cit de grasa este carnea).Dupa ce sa prajit o scoatem in alt vas si o lasam sa se odihneasca pana facem sosul.
Rumenim putin in acela-si ceaun ceapa taiata cubulete, dupa adaugam usturoiul pisat pentru un minut, apoi adaugam ghimbirul proaspat, ras marunt direct in ceaun, apoi vinul, mierea, sos de soia( se foloseste in loc de sre), curry, scortisoara si cili .
Punem carnea inapoi in ceaun cu sucul care sa scurs din ea cat a stat de-o parte ,turnam peste ea apa fiarta cit s-o cuprinda, acoperim cu capac si fierbem 1.30 ore la foc mic.
Dupa ce a fiert 1.20 ore adaugam si linte rosii pentru 10 minute(lintele se adauga ca sa absoarba lichidul in surplus).Sare putem adauga doar la sfirsit dupa ce a fiert mielul ca sa nu sa se intareasca carnea.