Petitchef

Miel libanez in sos picant

Felul principal
4 porții
1 h 20 m
1 h 30 m
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea se rumeneste la foc mare pe ambele parti intr-un ceaun cu o lingura de ulei (depinde de cit de grasa este carnea).Dupa ce sa prajit o scoatem in alt vas si o lasam sa se odihneasca pana facem sosul.
  • Rumenim putin in acela-si ceaun ceapa taiata cubulete, dupa adaugam usturoiul pisat pentru un minut, apoi adaugam ghimbirul proaspat, ras marunt direct in ceaun, apoi vinul, mierea, sos de soia( se foloseste in loc de sre), curry, scortisoara si cili .
  • Punem carnea inapoi in ceaun cu sucul care sa scurs din ea cat a stat de-o parte ,turnam peste ea apa fiarta cit s-o cuprinda, acoperim cu capac si fierbem 1.30 ore la foc mic.
  • Dupa ce a fiert 1.20 ore adaugam si linte rosii pentru 10 minute(lintele se adauga ca sa absoarba lichidul in surplus).Sare putem adauga doar la sfirsit dupa ce a fiert mielul ca sa nu sa se intareasca carnea.

Rețete inrudite

YouTube

Hummus libanez


Poze

Miel libanez in sos picant
Miel libanez in sos picant - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tabbouleh libanez, super parfumat și proaspăt
Tabbouleh libanez, super parfumat și proaspăt
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hummus libanez
Hummus libanez
10 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Kebab de dovlecel cu un sos asiatic delicios și picant
Kebab de dovlecel cu un sos asiatic delicios și picant
2 porții
38 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează