Taiati carnea de miel in cubulete; puneti carnea intr-un castron si amestecati cu sare si zeama de lamaie:Adaugati iaurtul si amestecati bine.
Lasati la marinat cel putin 1, 2 ore sau peste noapte. Peste noapte e ideal, va zic .Incingeti uleiul intr-o cratita si caliti ceapa. Adaugati condimentele (pe care le puteti inlocui cu o lingurita de condimente speciale pentru carne de miel), rosiile si ardeiul iute, si mai lasati cca. 5 minute pe foc.
Adaugati carnea de miel cu sosul de iaurt.Acoperiti si fierbeti, la foc mic, aprox. o ora sau pana cand se fragezeste carnea. Nu uitati sa amestecati, din cand in cand.Poze, ca pe vremuri,pe muchia de la pavilion .Decorati cu inele de ceapa verde sau patrunjel:si serviti cu multa, multa pofta.
E o mancarica incredibil de buna, veti fi cu siguranta incantati de gustul ei. Sosul, picant, de iaurt, s-a dovedit a fi compania ideala pentru bucatile fragede de miel.