Miel la gratar

Miel la gratar
Felul principal
Ușor
40 min

Un meniu special pentru masa de Paste.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Se spala bine carnea, se usuca cu un prosop uscat.

    Se rade ghimbirul(o bucatica de circa jumatate de deget). Se sareaza carnea, se presara ghimbir. Intre timp se incinge gratarul. Se adauga carnea pe gratar, se intoarce din cand in cand, pe o parte si cealalta.

    Friptura de miel se poate servi impreuna cu o salata integrala, cu dressing preparat in casa, fara prea multe grasimi, si putina paine integrala.

Punctează această reţetă

SSanatateAcasa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Mielul la gratarf.bun

abuz

anonymous

Ce gust si ce contine salata INTEGRALA?

abuz

anonymous

PFUI

abuz

anonymous

Gustos

abuz

anonymous

Gustoasa

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Carboenia pamntului

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Salata integralaaaaaaa??????????sper ca aty gresit la scris eu stiam de parte integrale dar vad ca dv sinteti mai cuminte ca noi toti la un loc ha ha ha ha

abuz

anonymous

Rapid si gustos!!!!!

abuz
  • pagina 1 / 2