Miel la gratar

Un meniu special pentru masa de Paste.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Se spala bine carnea, se usuca cu un prosop uscat.
Se rade ghimbirul(o bucatica de circa jumatate de deget). Se sareaza carnea, se presara ghimbir. Intre timp se incinge gratarul. Se adauga carnea pe gratar, se intoarce din cand in cand, pe o parte si cealalta.
Friptura de miel se poate servi impreuna cu o salata integrala, cu dressing preparat in casa, fara prea multe grasimi, si putina paine integrala.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Mielul la gratarf.bun
anonymous
Ce gust si ce contine salata INTEGRALA?
anonymous
PFUI
anonymous
Gustos
anonymous
Gustoasa
anonymous
Super
anonymous
Carboenia pamntului
anonymous
Excelent!!!
anonymous
Salata integralaaaaaaa??????????sper ca aty gresit la scris eu stiam de parte integrale dar vad ca dv sinteti mai cuminte ca noi toti la un loc ha ha ha ha
anonymous
Rapid si gustos!!!!!
Punctează această reţetă