Se spala bine carnea, se usuca cu un prosop uscat.
Se rade ghimbirul(o bucatica de circa jumatate de deget). Se sareaza carnea, se presara ghimbir. Intre timp se incinge gratarul. Se adauga carnea pe gratar, se intoarce din cand in cand, pe o parte si cealalta.
Friptura de miel se poate servi impreuna cu o salata integrala, cu dressing preparat in casa, fara prea multe grasimi, si putina paine integrala.
Salata integralaaaaaaa??????????sper ca aty gresit la scris eu stiam de parte integrale dar vad ca dv sinteti mai cuminte ca noi toti la un loc ha ha ha ha
Comentarii (18):
Mielul la gratarf.bun
Ce gust si ce contine salata INTEGRALA?
PFUI
Gustos
Gustoasa
Super
Carboenia pamntului
Excelent!!!
Salata integralaaaaaaa??????????sper ca aty gresit la scris eu stiam de parte integrale dar vad ca dv sinteti mai cuminte ca noi toti la un loc ha ha ha ha
Rapid si gustos!!!!!