Tocanita de miel

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Tocăniță gustoasă de somon
-
Pulpa de miel inabusita
-
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
-
Tajine cu miel si prune uscate
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Dezosam pulpa si o taiem cubulete. Intr-o tigaie incingem 4-5 linguri de ulei in care punem usturoiul taiat felioare si ceapa tocata. Calim doua minute dupa care adaugam cubuletele de carne si le rumenim usor pe toate partile.
- Adaugam vinul si lasam la foc moderat pana la evaporarea acestuia.
- Adaugam apoi o cana de apa, ardeii taiati felioare, rozmarinul foile de dafin sare, piper si fierbem innabusit.
- Cand carnea e bine fiarta punem pasta de tomate si lasam pana se ingroasa sosul.A servit cu mamaliguta si urda framantata cu sare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: