Tocanita de miel

Tocanita de miel
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Dezosam pulpa si o taiem cubulete. Intr-o tigaie incingem 4-5 linguri de ulei in care punem usturoiul taiat felioare si ceapa tocata. Calim doua minute dupa care adaugam cubuletele de carne si le rumenim usor pe toate partile.
  • Adaugam vinul si lasam la foc moderat pana la evaporarea acestuia.
  • Adaugam apoi o cana de apa, ardeii taiati felioare, rozmarinul foile de dafin sare, piper si fierbem innabusit.
  • Cand carnea e bine fiarta punem pasta de tomate si lasam pana se ingroasa sosul.A servit cu mamaliguta si urda framantata cu sare.

Punctează această reţetă

gaby_dGaby_d

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

claudia_adriana_f2015

claudia_adriana_f2015

Bun, buuun!.....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

abuz