Tocanita de pipote si inimi

Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 15 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Salata in stil landes


Preparare

Preparare15 min
Gătire1 oră
  • Am spalat si curatat inimile si pipotele.Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se calesc in putin ulei.
    Cand ceapa e sticloasa adaugam pipotele si inimile si le calim impreuna cu ceapa si usturoiul.Cand s-au calit, adaugam cana de apa si lasam pentru 30 de minute sa fiarba.Adaugam sare si piperul iar daca mai scade apa completam cat sa le acopere.Dupa jumatatea de ora adaugam rosiile cuburi si bulionul si mai lasam pe foc pana scade si devine ca un sos.
    Adaugam patrunjelul tocat marunt si servim cu piure de cartofi.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

19/02/2014

Excelent, asa da

(0) (0) abuz
29/12/2012

Bunaaaa...........

(0) (0) abuz
31/01/2012

Super buna

(0) (0) abuz



+