Tocanita de pipote si inimi

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Ceapa se taie julienne si se caleste pana devine putin aurie. Se adauga pipotele si inimile curatate, se lasa sa isi schimbe culoarea apoi se acopera cu apa si se adauga sare si foile de dafin.
- Se lasa sa fiarba pana sosul a scazut si carnita s-a fiert. Se adauga pasta de tomate, condimentele si, chiar inainte de a stinge focul, usturoiul pisat marunt.
- De aceasta data am servit cu piure de cartofi si conopida murata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ieftina si gustoasa
am gătit această rețetă
anonymous
Fb delicioasa
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
De era mamaliga in loc de cartofi, era beton!
am gătit această rețetă
Paunica
Chiar acum o fac
D
diana_a2016_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10
Eu am inlocuit apa cu un vin rosu demi sec oricum foarte buna reteta
anonymous
Buna ffb
anonymous
Daca vrei sa gatesti aceasta reteta la ora 7 cand ajungi acasa lihnit de foame, mori sigur! Pipotele si inimile trebuie sa fiarba MINIM o ora ca sa fie comestibile. Reteta in sine este super si o pregatesc si eu de cate ori am ocazia, dar in nici un caz nu este o reteta rapida. Parerea mea...
anonymous
Yam
anonymous
Super reteta, voi incerca