Tocanita de pipote si inimi

Tocanita de pipote si inimi
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Ceapa se taie julienne si se caleste pana devine putin aurie. Se adauga pipotele si inimile curatate, se lasa sa isi schimbe culoarea apoi se acopera cu apa si se adauga sare si foile de dafin.
  • Se lasa sa fiarba pana sosul a scazut si carnita s-a fiert. Se adauga pasta de tomate, condimentele si, chiar inainte de a stinge focul, usturoiul pisat marunt.
  • De aceasta data am servit cu piure de cartofi si conopida murata.
BBucataria moraritei

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Ieftina si gustoasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fb delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

De era mamaliga in loc de cartofi, era beton!

am gătit această rețetă
abuz

Paunica

Chiar acum o fac

abuz

diana_a2016_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10

Eu am inlocuit apa cu un vin rosu demi sec oricum foarte buna reteta

abuz

anonymous

Buna ffb

abuz

anonymous

Daca vrei sa gatesti aceasta reteta la ora 7 cand ajungi acasa lihnit de foame, mori sigur! Pipotele si inimile trebuie sa fiarba MINIM o ora ca sa fie comestibile. Reteta in sine este super si o pregatesc si eu de cate ori am ocazia, dar in nici un caz nu este o reteta rapida. Parerea mea...

abuz

anonymous

Yam

abuz

anonymous

Super reteta, voi incerca

abuz
  • pagina 1 / 2