Ceapa se taie julienne si se caleste pana devine putin aurie. Se adauga pipotele si inimile curatate, se lasa sa isi schimbe culoarea apoi se acopera cu apa si se adauga sare si foile de dafin.
Se lasa sa fiarba pana sosul a scazut si carnita s-a fiert. Se adauga pasta de tomate, condimentele si, chiar inainte de a stinge focul, usturoiul pisat marunt.
De aceasta data am servit cu piure de cartofi si conopida murata.
Daca vrei sa gatesti aceasta reteta la ora 7 cand ajungi acasa lihnit de foame, mori sigur! Pipotele si inimile trebuie sa fiarba MINIM o ora ca sa fie comestibile. Reteta in sine este super si o pregatesc si eu de cate ori am ocazia, dar in nici un caz nu este o reteta rapida. Parerea mea...
Comentarii (14):
Ieftina si gustoasa
Fb delicioasa
Excelent
De era mamaliga in loc de cartofi, era beton!
Chiar acum o fac
Eu am inlocuit apa cu un vin rosu demi sec oricum foarte buna reteta
Buna ffb
Daca vrei sa gatesti aceasta reteta la ora 7 cand ajungi acasa lihnit de foame, mori sigur! Pipotele si inimile trebuie sa fiarba MINIM o ora ca sa fie comestibile. Reteta in sine este super si o pregatesc si eu de cate ori am ocazia, dar in nici un caz nu este o reteta rapida. Parerea mea...
Yam
Super reteta, voi incerca