Tocanita de pipote

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min
  • Pt inceput,punem pipotele sa fiarba in apa cu sare pt aprox.40-45 min.Se spumeaza de 2-3 ori sau cat este nevoie.
  • Intre timp,ne ocupam de legume.Ceapa se taie potrivit,sau in functie de gustul fiecaruia,mai mare,mai mica morcovul se da pe razatoarea mica,ardeiul se taie marunt,iar usturoiul se piseaza.Rosiile,se decojesc si se taie marunt.
  • Dupa ce pipotele sunt aproape fierte le scoatem din apa,dar o pastram pt ca vom avea nevoie de ea la sos.
  • Intr-o alta cratita,incingem 1-2 linguri de ulei,calim putin ceapa,apoi morcovul,ardeii si la sfarsit pipotele.Le tinem la foc mic,cca 3-5min amestecand incontinuu.Apoi stingem sosul cu rosiile taiate marunt.Le mai lasam putin pe foc,si incepem sa turnam din supa in care au fiert pipotele.
  • Lasam totul sa fiarba bine,atat legumele cat si carnea.Cand aceste sunt bine fierte se adauga usturoiul maruntit si patrujnelul tocat marunt,se condimenteaza cu sare si piper,se mai lasa sa dea un clocot si...gata!Se poate servi cu mamaligutza,sau simplu cu paine.
TTotata

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna reteta!nu e complicata si foarte gustoasa!

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

...

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Super voi incerca chiar in aceasta seara

abuz

anonymous

Este delicioasa

abuz

anonymous

A fost cel mai rau meniu care lam gustat :((:((:((:(:(

abuz