Ingrediente: o pulpa din spate de miel ( se da la o parte grasimea vizibila si se dezoseaza) sare piper boabe 4 linguri cu pasta de rosii apa putin cimbru 2...
Ingrediente: 1 pulpa de miel (aprox 1 kg) 1 portocala curatata si impartita in felii 1 buchetel de frunze de oregano(sau oregano uscat) sare si piper 3 linguri...
Ingrediente: 500 g costite de miel 3-4 dinti usturoi rozmarin, cimbru piper rosu, verde, alb si negru 4 linguri de ulei de masline sare Pentru garnitura: 6...
Ingrediente: 750 g carne de miel 150 g ulei 400 g ceapa 50 g bulion de tomate putina boia dulce 1,5 kg cartofi 1/2 fir de cimbru 1 legatura verdeata piper,sare
Friptura de miel este unul dintre cele mai populare simboluri de Paste si se regaseste pe masa majoritatii crestinilor, desi nu toti suntem innebuniti dupa aceasta carne.
Ingrediente: o pulpa de miel 500 g ficat de miel 3 catei de usturoi pentru impanat pulpa de miel inainte de a fi fripta la grill sau la gratar Pentru marinata...
Ingrediente: O pulpa de miel 2 oua o lingura de pesmet 2 linguri de faina 200 g fistic o capatina de usturoi ierburi provance(cimbru,rozmarin,busuioc,salvie)...
Ingrediente: coaste de miel,dar cred ca merge foarte bine si cu pulpa. mustar a l'ancienne 3/4 ceasca pesmet grosier 3/4 ceasca parmezan ras 2 legaturi de...
Ingrediente: A folosit: 500 g carne tocata de miel 2 linguri ulei 1 ceapa mare 1 morcov mare 2 catei usturoi 1-2 linguri sos Worcestershire 1 lingura pasta de...
Ingrediente: 700 g pulpa de miel cu os doi cartofi mari 2 morcovi 3 rosii micute 2 pahare vin alb sare piper -cimbru 3 felii de slanina 6 catei usturoi ulei
Ingrediente: 4 lipii 300 g carne tocata de oaie sau miel 4 cepe, 100 g pasta de tomate 100 ml vin o varza alba 5 rosii boia de ardei ulei, sare, piper, cimbru.