Coaste de miel in crusta si cu sos de masline

votează acum
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

ptr .sos :

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Ungeti coastele cu mustar,pe toate partile. Amestecati restul ingredientelor ,dupa care aplicati amestecul pe coaste,doar pe partea superioara.
  • Introduceti coastele in cuptorul incins la 225* C si frigeti-le 25 de minute,pana ce pesmetul se aureste frumos.
  • Faceti sosul :
    Caliti ceapa in putin unt apoi stingeti cu vinul de porto ,fierbeti 1 minut apoi adaugati supele ,maslinele si cimbrul si fierbeti la foc incet pana se reduce cantitatea cam la 2 cesti.
  • Adaugati untul amestecat cu faina si mai dati cateva clocote pana ce sosul s-a legat.
  • Serviti friptura cu sos deasupra si salata de care va place.

Punctează această reţetă

PPansy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: