Coaste de miel in crusta si cu sos de masline
votează acum
Ingrediente
4
ptr .sos :
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Ungeti coastele cu mustar,pe toate partile. Amestecati restul ingredientelor ,dupa care aplicati amestecul pe coaste,doar pe partea superioara.
- Introduceti coastele in cuptorul incins la 225* C si frigeti-le 25 de minute,pana ce pesmetul se aureste frumos.
- Faceti sosul :
Caliti ceapa in putin unt apoi stingeti cu vinul de porto ,fierbeti 1 minut apoi adaugati supele ,maslinele si cimbrul si fierbeti la foc incet pana se reduce cantitatea cam la 2 cesti. - Adaugati untul amestecat cu faina si mai dati cateva clocote pana ce sosul s-a legat.
- Serviti friptura cu sos deasupra si salata de care va place.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă