Coaste de porc la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Amestecam vinul, sucul de rosii, mustarul, sosul Worcestershire, 1 pahar de apa si ceapa tocata.Usturoiul pisat se amesteca cu 1 lingura boia, sare, piper, 1 lingurita cimbru uscat, zaharul brun si freacam coastele cu acest amestec.
  • Asezam coastele intr-o tava, turnam sosul peste ele, le acoperim cu folie de aluminiu si le dam la cuptor, la foc mic, cam 170 grade, pentru vreo 3 ore - 3 ore si jumatate.La fiecare jumatate de ora scoatem tava din cuptor si ungem coastele cu sosul din tava.
  • Daca sosul scade, adaugam vin si/sau apa. Folia de aluminiu o indepartam cam dupa o ora si jumatate.
  • Si pentru ca sa avem o garnitura la coaste, fierbem 1 kg de cartofi intregi sau taiati bucati mari, pana cand sunt pe jumatate fierti.
  • Cam cu 30 de minute inainte sa fie gata coastele, adaugam in tava si cartofii scursi de apa.Un adevarat deliciu, carnea este foarte, foarte frageda, condimentata si foaaarte aromata.
  • Avem aproximativ 200 de calorii la 100 de grame in varianta cu cartofi.

Punctează această reţetă

FFurnicuti

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Lam facut si eu si ii delicios,garantat.dupa un pahar de vin si dupa un pui de somn???

am gătit această rețetă
abuz
ombun

ombun

Mmmmmm pare deliii

abuz

anonymous

Am pregatit si eu asta si mi-a iesit de minune! Super super super !

abuz

anonymous

Super reteta

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

O nebunie!

abuz

anonymous

Este super dar sa o faci cu cartofi noi

abuz

anonymous

Sooper buna,delicioasa,fenomenala. Bravoooo

abuz
Nicolae

Nicolae

....

abuz
iuliacheta

iuliacheta

Iese delicioasa!sa tot mananci din ea......

abuz
  • pagina 1 / 2