Se amesteca tarhon, cimbru, usturoi uscat, salvie, boia de ardei dulce si iute, sare si piper si peste se toarna uleiul de masline. Se amesteca bine compozitia pana cand rezulta un sos de contimente care se toarna peste bucatile de coaste spalate.
Se unge fiecare bucata cu sos de condimente si se pune totul intr-un bol acoperit la rece pentru aproximativ 4 ore. Se incinge cuptorul, se pun intr-o tava bucatile de coaste, se toarna peste uleiul de floarea soarelui si o cana de apa si se introduce tava in cuptor.
Dupa aproximativ 40 de minute se intorc bucatile de carne si se mai lasa inca 40 de minute in cuptor pana cand s-au copt bine (va veti da seama ca s-au terminat in momentul in care carnea incepe sa se desprinda de pe os). Coastele de porc la cuptor se servesc alaturi de o garnitura de cartofi taranesti si salata de varza..
Comentarii:
La ce temperatura sa fie cuptorul?
Arată bine și sunt bune foarte bune.
Buuuna
Arata super!!!
Il voi incerca duminica!
Tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bunatate de coaste