XStevia a preparat-o astfel: A curatat cepele, le-am taiat pestisori si le-am calit in cateva linguri de ulei. Cand au prins o culoare aramie, a adaugat cele 2 rosii taiate cubulete si am mai prajit cam 5 minute, dupa care a adaugat un pahar de apa si stevia taiata marunt lasand la fiert inca 15-20 minute.
Coastele de miel le-am taiat in bucati potrivite ca marime si le-am pus la fiert intr-un vas cu 200 ml vin si 200 ml apa si cu boabele de piper, pentru aproximativ 20 minute.
Dupa ce au fiert bine si a scazut lichidul, am adaugat usturoiul taiat felii.
A adaugat tarhonul si oregano si 4 linguri de ulei prajind carnea foarte putin pe ambele parti, dupa care am servit-o cu pofta .
Sfat: la friptura de miel sa nu exagerati cu uleiul pentru-ca poate deveni destul de "greoaie" mai ales pentru cei care nu sunt mari iubitori ai acestui fel de mancare.