Ciorba de miel


Capul de miel, partea inferioara de la picioare si orice parte care nu se foloseste la drob sau la friptura, se pun la fiert in apa rece, si dupa aproximativ o ora se adauga in oala ceapa taiata marunt si calita, loboda tocata, legumele curatate si date prin razatoare, verdeata tocata din care se mai pastreaza putin pentru pus la sfarsit, sarea, piperul si orice alte mirodenii obisnuiti sa folositi la ciorba de miel.
Noi, eu si taica'meu ca am bucatarit impreuna de Paste, am folosit de data asta oala de presiune, ca sa economisim timp, asa ca am fost nevoita sa pun toate ingredientele odata, apoi am lasat sa fiarba cam 20 de minute de cand a inceput sa iasa primul jet de abur.

Dupa aceea, adica dupa ce s-a racit zeama si s-a putut scoate capacul, am dezosat bucatile de carne cu os si am pus toata ciorba intr-o oala obisnuita.

Pofta buna! :)

Caietul cu retete
Comentarii
anonymous
Da, f.bun. Eu, de obicei, fierb, mai intai, borsul si apoi il adaug in oala.
anonymous
Foarte buna..acu am terminato..astept aprecierile familiei..multumesc..de reteta..