Ingrediente: O jumatate de miel cu gat si pulpa superioara Organele de la un miel intreg 300 g ficat de pasare 4 oua 2 cepe 5 catei mari de usturoi 1 legatura...
Ficatul este un aliment contestat de nutritionisti: pe de o parte, este bogat in fier si alte elemente nutritive, pe de alta parte, este ridicat in colesterol.
Ingrediente: coaste de miel,dar cred ca merge foarte bine si cu pulpa. mustar a l'ancienne 3/4 ceasca pesmet grosier 3/4 ceasca parmezan ras 2 legaturi de...
Ingrediente: A folosit: 500 g carne tocata de miel 2 linguri ulei 1 ceapa mare 1 morcov mare 2 catei usturoi 1-2 linguri sos Worcestershire 1 lingura pasta de...
Ingrediente: aprox 4 l zeama de carne si oase de pui,vita,oaie sau miel 2 cepe tocate marunt o ceasca mare de bulion sare ,piper 300 ml iaurt 2 Lg ( linguri)...
Ingrediente: sucul de la 4 rosii proaspate 2 linguri de patrunjel tocat 2 linguri de coriandru proaspat tocat 2 linguri de frunze de telina tocate 1 / 2 ceasca...
Ingrediente: Pentru kebab 600 g carne, tocata (pui, miel, vita) 1 ou, usor batut 1 ceapa mica, rasa fin 4 catei mici de usturoi, rasi fin 1 lingurita praf...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 8 cotlete de miel, de circa 100 g fiecare curatate de grasime 500 g ceapa, curatat si taiata subtire 4 morcovi mari, curatati si taiati rondele 1...