Ingrediente: 300 gr zahar 100 ml ulei 600 gr faina 3 linguri cacao 4 linguri gem acrisor (de caise, visine, prune) coaja rasa de lamaie netratata 1 plic zahar...
Ingrediente: Ingrediente blat: 200 gr unt 4 oua 150 gr zahar pudra 300 gr faina 1 lingurita sare 1 pachet praf copt 2 linguri cacao 150 ml lapte 300 gr prune...
Ingrediente: Blat: 6 oua 150 g zahar 50 ml ulei 3 linguri apa 1 lingurita praf de copt 120 g faina 10 g cacao 700 g prune ( fara samburi) Crema: 400 g branza de...
Ingrediente: foi: 250 g margarina, 375 g faina, 180 g zahar pudra, un praf sare, o lingurita rasa bicarbonat sodiu stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de la o...
Ingrediente: 200 gr prune uscate, fara samburi, injumatatite 50 ml coniac 25 g pudra de cacao 100 g ciocolata amaruie, tocata marunt 50 g unt 150 g zahar pudra...
Ingrediente: 300 g. resturi de blat 150 g. biscuiti 180-200 ml. lapte 50-80 g. unt 2 sticlute esenta de rom 4 linguri zahar 2, 3 linguri cacao 2 linguri gem de...
Ingrediente: blat: 3 oua mari 3 galbenusuri 125 gr. zahar 60 gr faina 110 gr. amidon un pic de sare pentru crema: 300 gr. zahar 10 oua 40 gr. gelatina 150 ml....
Parfumate si zemoase, prunele sunt fructele preferate pentru compoturi, gemuri si marmelade. Totusi, prunele se consuma crude, cu coaja cu tot si sunt recunoscute pentru proprietatile digestive.
Ingrediente: 6 oua 6 linguri lapte ( sau apa) 200 g faina 250 g zahar o jumatate de plic de praf de copt o fiola de esenta de vanilie 50 g cacao Pentru jeleul...
Ingrediente: 250g unt(sau margarina) 3 oua 1 praf de copt 500g faina un praf de sare 2 ligurite zeama de lamaie 150g nuci pisate(rumenite inainte in cuptor)...
Ingrediente: o cana(250 ml) zahar pudra o cana nuci macinate 3 linguri cu varf de cacao doua cani faina o cana apa un plic praf de copt un borcan de gem (de...
Ingrediente: 300 g zahar 100 g ulei 600 g faina + 1 lingura 2 linguri pudra de cacao 300 ml apa 4 linguri gem acrisor (de caise sau de visine, de...
Ingrediente: Aluat: 600 g faina 300 g unt 2 galbenusuri + 1 ou intreg 2 linguri mari smantana un praf de sare si zahar 400-450 g gem de caise sau prune Maia: 25...
Ingrediente: 300 g zahar 100 g ulei 600 g faina + 1 lingura 2 linguri pudra de cacao 300 ml apa 4 linguri gem acrisor (de caise sau de visine, de capsuni,...
Ingrediente: blat: 1 cana zahar 1 cana apa 1/2 cana ulei 1 borcan mic cu gen de prune 3 linguri cacao o mana nuci pisate o lingurita rasa bicarbonat stins cu...
Ingrediente: Pentru o forma rotunda cu gaura la mijloc(20 cm) 150 g prune fara samburi 60 g unt 120 g zahar 2 oua 100 g faina 1 lingurita vanilie 4 lingurite...
Ingrediente: 250 g ricotta 300 g faina 175 g unt un pic de sare nutella magiun de prune cu napolitane de cacao un galbenus de ou pentru uns zahar pudra
Ingrediente: 2 pahare cu apa 8 linguri de ulei 1 plic zahar vanilat, esenta de vanilie 100 g nuci maruntite foarte fin 6 linguri de miere 5 linguri de gem de...
Ingrediente: Pentru blat: 250- 300 g biscuiti 50 g alune sau nuci -100 g unt moale esenta de rom 1 lingurita scortisoara 1 lingura cacao 2 linguri zahar farin...