Sfaramati blatul; puneti laptele pe foc impreuna cu zaharul si untul si lasati pana cand untul se topeste. Amestecati bine si lasati la racit.
Sfaramati biscuitii si amestecati-i cu blatul sfaramat.Turnati, apoi, laptele racit, in care ati adaugat cele doua sticlute de esenta de rom, peste compozitia uscata, formata din blat si biscuiti. Amestecati totul foarte bine.
Adaugati gem de prune, cacao, stafide dupa gust .la noi stafidele nu prea au trecere, hihi, asa ca nu am pus deloc...si nuca macinata, atat cat sa obtineti o compozitie omogena.
Lasati compozitia la frigider pentru cca. 1 ora, dupa care formati bilute pe care le tavaliti prin cacao , nuca de cocos sau nuca macinata. Puneti in mijloc o visina din visinata, pentru un plus de aroma.
Comentarii:
Eu o sa le fac in germania
va multumesc frumos si salutari din berlin
hans-sasul