Se adauga pe rand celelalte ingrediente: mai intai galbenusurile ( cate unul ), laptele, faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.
Se desarta compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina; se da la cuptor pentru 30 - 40 minute ( stiti proba cu scobitoarea). In aceest timp se bat spuma albusurile ramase cu 150 g zahar.
Pentru a reusi bezeaua, albusurile se bat aproximativ 15 - 20 minute pe bain-marie. Cand prajitura s-a copt o scoatem din cuptor si o ungem cu 2 linguri de dulceata de prune;peste prajitura unsa cu dulceata punem bezeaua si o mai dam la cuptor pentru 5 - 10 minute , la foc mic.
Cand prajitura este gata, o scoatem din cuptor si o taiem calda, in tava, cu un cutit umed.Din pacate pozele nu sunt foarte reusite.
Se acopera bine toata suprafata cu gem de prune. Ti-a iesit foarte bine, dar trebuie, totusi, pus mai mult gem de prune pentru ca, altfel, vor exista multe zone "seci" sub bezea si nu mai iese ce ar trebui (combinatia aceea speciala dintre bezea si gem, care ne incanta atat de mult).
Comentarii:
Este una din preferatele mele!
Foarte buna
Super
Excelenta prajitura !!! super gust super reteta
Se acopera bine toata suprafata cu gem de prune.
Ti-a iesit foarte bine, dar trebuie, totusi, pus mai mult gem de prune pentru ca, altfel, vor exista multe zone "seci" sub bezea si nu mai iese ce ar trebui (combinatia aceea speciala dintre bezea si gem, care ne incanta atat de mult).
Cum sa tai o prajitura calda ? blatul se indeasa,,,eu tai prajiturile,,si tot ce tine domeniul patiserie,,dupa ce se racesc perfect