Ingrediente: 1 blat vanilie 1 plic praf de frisca 150ml lapte pentru frisca Sucul de la compotul de piersici pentru insiropat - blatul 50 ml apa Cateva feliute...
Ingrediente: 250 g piscoturi Savoiardi 100 ml rom 300 g dulceata portocale 750 ml frisca 3 banane mari 100 g miez de nuca jumatati 400 g ciocolata 55% cacao 3...
Ingrediente: Pt mousse de lamaie: 4 oua 250 ml frisca lichida 150 g zahar zeama de la o lamaie 2 lgt gelatina coaja de lamaie Pt sirop: 3 lg zahar 2 lg apa 1 lg...
Ingrediente: Pentru blat: 60 g faina 50 g zahar 10 g cacao amara 3 oua 1 plic zahar vanilat Pentru mousse-ul de praline: 60 g ciocolata amaruie 60 g ciocolata...
Ingrediente: 1 pandispan, reteta de aici, dar juma' de compozitie si cu putina nucsoara si esenta de portocale 1 kg de mandarine sau clementine 160 g zahar 4...
Ingrediente: Blat: 2 albusuri de ou 50 g de zahar pudra 30 g nuca/alune/migdale macinate 2 linguri cacao Mousse ciocolata alba: 60 g smantana de frisca nebatuta...
Ingrediente: 1 pepene galben foarte copt 3 pliculete gelatina Dr. Qetker 200 ml apa pentru dizolvat gelatina 150 ml frisca lichida 175 g zahar pudra 2 esente...
Nu stim de ce dar prima zapada cere a se sarbatori cu o ceasca de vin fiert. Iarna este anotimpul cand aceasta bautura isi are farmecul ei. Indiferent ca te afli la patinoar, la o petrecere, acasa sau pe strada, nu poti rezista tentatiei de a savura vin fiert cu...
Ingrediente: Blatul : 10 oua, 10 lg zahar, 10 lg faina 1 praf de copt , 1 z, zanilat Crema ganache: 400 g ciocolata neagra 400 ml smantana 50 g unt, z. vanilat,...
Ingrediente: Crema de zahar ars 115 g frisca+115 g lapte+4 galbenusuri+25 g zahar+1 baton vanilie (sau esenta sau zahar vanilat) Foaia cu praline 100 g...
Ingrediente: 2 cartofi dulci 2 banane o rodie 4-5 linguri zahar esenta de rom scortisoara coaja de la o portocala 200gr mascarpone/o cutie frisca felie de...
Ingrediente: blat: 8 oua 8 linguri de lapte 8 linguri de ulei 16 linguri de zahar -14 linguri de faina 4 linguri de cacao praf de copt mousse fructe de padure:...
Ingrediente: 25 g unt topit si racit pentru uns 4 oua 100 g zahar alb 50 g fistic macinat Coaja rasa de la o portocala 150 g faina Experta 1 lingura praf copt...