Peste mure am pus 4 linguri zahar si dupa ce a lasat un sirop, le-am pasat pentru ca murele acestea fantastice au niste samburi mari si tari si e neplacut sa simti printre dinti astfel de samburi.A rezultat un fel de piure de mure cam asa.
Gelatina se hidrateaza in putina zeama de compot de ananas. Piureul de mure se infierbanta apoi se ia de pe foc si se adauga gelatina. Se lasa sa se racoreasca dar nu de tot pentru a nu se ingrosa, se bate frisca si se amesteca cu piureul de mure.
Pe o tava se pune inelul detasabil si pe fund se aseaza jumatate din blatul insiropat.Peste blat se pune mousseul de mure si se pune in frigider. Intre timp preparam.
Crema diplomat se pune peste mousse-ul de mure, se pun si bucatele de ananas si al doilea blat insiropat. Mie mi s-a parut si asa destul de uscat tortul,imi plac torturile bine insiropate.Am lasat tortul peste noapte in frigider si azi dimineata am scos inelul si am ornat tortul.
In patiserie se lucreaza draga doamna cu unitati de lasura. Or lingura nu este una!!!!!! Cind se da o reteta se da de la A le Z. In reteta Dumneavoastra va lipseste prepararea cremei de diplomat.
Comentarii:
LIPSESTE CUM SE FACE BLATUL SI CREMA DIPLOMAT ..........O PORCARIE
In patiserie se lucreaza draga doamna cu unitati de lasura. Or lingura nu este una!!!!!!
Cind se da o reteta se da de la A le Z. In reteta Dumneavoastra va lipseste prepararea cremei de diplomat.
Si unde este "crantzul"? Vad numai in poza, dar ala e kranz, nu crantz! Nu pentru ca crantzane intre dintzi!
Am sa il pregatesc sambata pentru ca e ziua sotului meu!
Arata f bine...
Super arata bine