Ingrediente: 2 lamai bio (coaja si suc) 250 gr de mascarpone 200 ml smantana lichida cu 30 % grasime (foarte rece) 80 gr zahar pudra 3 albusuri Décor : 1 lamaie
Ingrediente: Pentru partea de jos : 100 g unt 200 g ciocolată neagră amăruie 1 linguriță cafea instant 4 ouă 1 linguriță esență vanilie 1 praf de sare 100 g...
Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru retetele de paste.
Ingrediente: Blat: 2 albusuri de ou 50 g de zahar pudra 30 g nuca/alune/migdale macinate 2 linguri cacao Mousse ciocolata alba: 60 g smantana de frisca nebatuta...
Ingrediente: Blatul : 10 oua, 10 lg zahar, 10 lg faina 1 praf de copt , 1 z, zanilat Crema ganache: 400 g ciocolata neagra 400 ml smantana 50 g unt, z. vanilat,...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: blat: 8 oua 8 linguri de lapte 8 linguri de ulei 16 linguri de zahar -14 linguri de faina 4 linguri de cacao praf de copt mousse fructe de padure:...