Blat:- Ouale se separa-albusurile se bat spuma si se dau deoparte-galbenusurile se freaca cu zaharul,apoi adaugam incet laptele,uleiul si cacaoa-adaugam galbenusurile la albusuri, amestecand incet, apoi aduagam pe rand si faina,amestecata in prealabul cu praful de copt-punem compozita intr-o forma rotunda de tort, si dam la cuptor la 180 de grade,30 de minute, apoi coboram temperatura la 170 de grade si lasam sa se coaca pana blatul trece proba scobitorii,in total cam 45 de minute blatul se lasa la racit si apoi se taie in 3 parti egale .
Mousse de fructe de padure: fructele de padure, spalate, se paseaza la blender-punem pe baie de aburi, galbenusurile, cu jumatate din zahar si cele 6 linguri de lapte, amestecand mereu pana compozitia se ingroasa ca si o smantana-lasam se se raceasca- intre timp batem spuma frisca si separat albusul cu restul de zahar- la frisca batuta adaugam albusul, galbenusurile, gelatina si pireul de fructe.-amestecam usor.
Comentarii:
Nici macar nu se vede ca e tort cu florile pe el..chiar trebuiau florile?