Ingrediente: 500-600 g cotlet porc 2 lgt seminte de mustar galben si brun 2 lgt piper negru 2 lgt praf de usturoi o lgt sare mare 2 lgt boabe coriandru 1 lgt...
Ingrediente: 4 picioare de porc 2 buc.ceapa de marime mijlocie 5 catei de usturoi 1 legatura de patrunjel verde 1 lingurita maghiran(majoranna) 1 tub de crema...
Ingrediente: Un iepure inima ficatul rinichii lamanii 1 limba de porc 1 inima de porc 1 ceapa mare 300g ciuperci 1 ardei kapia verdeata 4 catei de usturoi 2...
Cu pasi repezi se apropie sarbatorile de iarna, Craciunul, Anul Nou si sarbatorile ce-i urmeaza, un prilej in plus pentru fiecare gospodina sa se gandeasca la masa festiva, ce bunatati sa mai nascoceasca, salate sa inventeze, fripturi sa impaneze dar in acelasi timp...
Ingrediente: Pentru friptura: 800 g carne de porc (pulpa sau ceafa) sare, piper, mix condimente pentru preparate la - gratar Pentru paste: 300 g spaghete...
Ingrediente: 800 g file de porc sare piper 3 linguri ulei 1 ceapa 1 catel de usturoi 75 g spanac 100 ml vin alb 150 ml smantana 1 legatura patrunjel 3 linguri...
Ingrediente: Ingrediente pentru friptura: 500 g pulpa de porc 3 catei de usturoi 200 ml vin rosu 3 rosii sare patrunjel verde 50 ml ulei sau untura de porc 1/2...
Doar un bucatar cu experienta poate sa spuna daca carnea e gata doar apasand-o cu degetul. Bucatarii priceputi compara fermitatea fripturii cu apasarea in palma: cu cat e mai ferma cu atat e mai gatita, daca apasati carnea si este moale, inseamna ca nu s-a facut.