Ingrediente: Pentru brownies: 125 gr ciocolată neagră (70%) 220 gr de unt 4 ouă (dimensiuni medii) 125 gr zahăr 70 gr de făină Pentru decor: Zahăr pudră
Ingrediente: Caramel (75 gr caramel din comert): 75 g zahăr puțină apă 400 gr lapte condensat îndulcit 3 ouă 1 praf de sare 400 ml lapte (sau lapte de cocos) 1...
Ingrediente: 200 gr de ciocolata cu lapte 75 gr de orez expandat cu ciocolata 300 gr de mascarpone 300 ml de smantana lichida 75 gr de lapte condensat dulce 1...
Ingrediente: Caramelul : 70 gr zahar un pic de apa Flanul : 200 ml de lapte condensat indulcit 200 ml de lapte de nuca de cocos 4 oua 50 gr de nuca de cocos rasa
Ingrediente: 1 foietaj fara gluten 200 gr pudra de migdale 35 gr de amidon de porumb 40 gr zahar de cocos 1 varf de sare 200 ml smantana de migdale 3 linguri de...
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr unt moale 80 gr zahar pudra 25 gr migdale macinate 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Crema...
Ingrediente: Crema de nucă de cocos: 200 ml smântână simplă (30% grăsime) 150 ml smântână de nucă de cocos 80 g mascarpone 50 g zahăr pudră 2 foi de gelatină...
Ingrediente: 3 ouă 180 gr zahăr 100 gr pudra de cacao neîndulcită 120 ml ulei neutru (floarea soarelui) 240 ml apă clocotită 240 gr faină de grâu 1 lingură de...
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr de unt moale 80 gr zahăr pudră 25 gr pudră de migdale 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr de faină Crema de...
Ingrediente: Aluatul de brownie: 2 ouâ 100 gr zahăr 90 gr făină 150 g de ciocolată 80 g unt Aluat de fursecuri: 120 gr de unt moale 120 gr zahăr brun 1 ou 160...
Ingrediente: un aluat sablée 200 gr de ciocolată 600 ml lapte (de preferință integral) 300 ml de smântână lichidă 140 gr zahăr 3 ouă 60 gr amidon de porumb