Poftă de dulce? Răsfățați-vă cu fursecurile noastre în formă de spirală cu diamante :-) O rețetă super ușor de făcut care necesită doar 3 ingrediente: un aluat sablée, zahăr alb și zahăr brun. Distrează-te făcând aceste spirale frumoase împreună cu copiii, pentru pauza de gustare :-)
Desfaceți aluatul. Presărați zahăr alb pe toată suprafața.
Rulați din nou aluatul și lăsați-l la rece 10 minute pentru a se întări (va fi mai ușor de tăiat).
Acoperiți aluatul (rulat) cu zahăr brun și presați bine astfel încât zahărul să se lipească de aluat.
Tăiați felii de aproximativ 1 cm grosime și așezași-le pe o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Dați la cuptor pentru 15-20 minute la 170°C. Fursecurile trebuie sa fie ușor rumenite și caramelizate. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Gata!