Știți dependența noastră pentru biscuiții speculoos, nu?
Cu foarte puține ingrediente și în gata doar câteva minute, pregătește acest desert expres cu un tartinat de speculoos care este asociat cu partea crocantă. Puneți pe fursecuri firimituri de speculoos, tartinat topit și zahăr pudră, când le scoteți din cuptor
Întindeți speculoos pe jumătate din suprafața foitajului dreptunghiular. Îndoiți aluatul în jumătate.
Tăiați în aluatul fâșii de aproximativ 1 cm lățime.
Răsuciți benzile.
Înfășurați fiecare bandă răsucită.
Aranjați fursecurile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Ungeți cu albuș si presărați cu firimituri de speculoos.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 15 minute.
Iată, fursecurile voastre din foitaj și speculoos sunt gata! Presarați cu zahăr pudră și turnați deasupra un strop de tartinat topit, pentru un răsfăț maxim!
Aceste fursecuri-uri pot fi congelate? Da, puteți congela aceste fursecuri din foitaj.
Cât timp trebuie păstrate? Puteți păstra aceste fursecuri într-un recipient ermetic timp de aproximativ 5 zile.
Pot înlocui spread-ul? Puteți înlocui tartina și sa folosiți de exemplu un tartinat de ciocolată și alune sau chiar un tartinat de fistic! Nu ezitați să testați combinația de unt de arahide (în interior), ciocolată topită și arahide zdrobite (deasupra) pentru o versiune Snickers!
Putem folosi un foitaj clasic? Da, poți folosi un foitaj rotund, dar fursecurile tale nu vor avea toate aceeași dimensiune.