Ai vrut o rețetă de înghețată făcută fără aparat de înghețată, extra proaspătă și fructată? Ei bine, ai venit la locul potrivit! Cu doar 3 ingrediente, te vei putea bucura de un sorbet de mango delicios, în cel mai scurt timp. Nu există nimic ca o înghețată bună pentru a-ți potoli setea în zilele toride de vară! Pe lângă faptul că este super ușor de făcut, această rețetă are un conținut foarte scăzut de zahăr și poate perfectă ca și gustare sănătoasă pentru a te răcori :-)
Cât timp se va păstra acest sorbet? Va recomandam sa îl consumați rapid!! Îl puteți păstra timp de 1 lună la congelator într-un recipient ermetic.
Cum se ajustează cantitatea de zahăr? În funcție de mango, zahărul poate fi opțional în această rețetă. Puteți începe prin a amesteca sorbetul fără zahăr apoi adăugați puțin câte puțin, gustând pentru a ajusta aromele.
Putem folosi mango proaspăt? Bineînțeles, tăiați cuburi de mango și puneți-le în prealabil la congelator pentru a le răci și astfel să puteți face sorbetul rapid.
Cum să îmbunătățești acest sorbet? Dacă vă place fructul pasiunii, puteți adăuga, după ce ați îndepărtat mai întâi semințele.
Comentarii:
Foarte apetisant.