Ingrediente: Pentru aluat : 300 g Făină 000 150 g Unt 50 ml Apă rece Puțină sare Pentru compozitie : 1 kg de mere roșii Sucul și coaja rasă de la 1 buc. Lămâie...
Ingrediente: 500 g piscoturi 1 kg mandarine 400 g mascarpone 400 ml frisca 3 portocale sau 300 ml suc de portocale 1 plic de zahar vanilat 100 g ciocolata
Ingrediente: Pentru o forma rotunda de chec 225 gr unt la temperatura camerei 270 gr zahar (maxim 300) 3 oua 240 gr iaurt grecesc 50 ml lapte 1/2 lingurita sare...
Ingrediente: 1 franzelă veche de 1-2 zile, 500 ml apă, 250 g zahăr, 1/2 borcan dulceață de vișine, 1/2 cană nucă tocată, 2 linguri cacao, 2 linguri miere, 2...
Ingrediente: 150 g faina 1 1/2 lingurita praf de copt un varf lingurita sare 50 g unt pentru caramelizat 50 g zahar brun 75 g unt 200 g zahar 1 ou 1 lingurita...
Ingrediente: 4 lg ulei de palmier (sau ulei de cocos) 1 avocado 1 cana de apa (sau mai putin) 3-4 picaturi esenta de vanilie 3 lg miere (daca vrei mai dulce...
Ingrediente: Pt. o foaie: 3 oua, 3 lg apa rece, 6 lg zahar, 5 lg faina, 3 lg nuca macinata, 1 lgta bicarbonat de sodiu, putin otet sau zeama de lamaie. 300 ml...
Ingrediente: 450-500 g faina 1 ou 1 lingurita bicarbonat 1 ou 150 g zahar 150 g miere 50 g unt 50 ml lapte Umplutura: Crema: 60 g gris 500 ml lapte 100 g zahar...
Ingrediente: Aluat foietaj (depinde cate portii faceti,eu am folosit 1 aluat) Stafide inmuiate in prealabil in lapte 1kg branza de vaci nucsoara zahar 3-4...
Ingrediente: 2 mere mari /4 mere mai mici 120 gr.de faina 2 oua 200 grame de zahar 100 gr.de unt 120 gr.de lapte 1 lingurita praf de copt stafide sau struguri...
Ingrediente: In primul rand, ai nevoie de o tava de tarta, de 24 de cm pe care o ungi cu putin unt. Apoi, lista de ingrediente cuprinde (foto 1 si 2): 1. 600 gr...
Ingrediente: Pentru aluat: 65 grame unt 2 prafuri de sare 150 grame faina 5 oua Pentru umplutura si decorat: 500 grame cocktail de fructe din conserva 6 foi de...
Ingrediente: 1 borcan 400 g Nutella 50 g unt 3 oua 140 g faina 1/3 lingurita praf de copt 25 g cacao 2 pere 50 g alune de padure 2 linguri gem caise sau macese