Se decojesc mandarinele si le taiem sa ramana doar pulpa fara pielite.Portocalele le stoarcem.Se amesteca marcarponele cu zaharul vanilat si 100 ml suc de portocale. Se adauga frisca batuta peste mascarpone si se amesteca manual.
Se insiropeaza rapid fiecare piscot in restul de suc de portocale, sa fie doar putin umede si se aseaza unul langa altu in tava, deasupara se aseaza mandarinele, acoperite cu jumate din cantitatea de crema, se aseaza al 2-lea strat de piscoturi insiropate in suc si se aseaza restul de crema. Se presara ciocolata rasa pe tiramisu. se lasa la frigider cca 3-4 ore. Pofta Buna!
Tare buna alternativa !!! Arata foarte apetisanta si, cu siguranta o voi incerca! Multumesc mult tuturor celor care isi iau din timpul pretios pentru a invata noi tricuri, pe cei mai "novice". Un singur comentariiu am - oare de ce sint unii atit de nefericiti sa caute "nod in papura" si sa trimita comentarii rautacioase !?!? Pacat ! In orica caz, felicitari !
Comentarii (12):
F. buna
Banal
Delicios!
F f buuun
Foarte interesant
Super
Sunteti cei mai buni ,va multumesc am invatat o gramada de retete noi
Tare buna alternativa !!! Arata foarte apetisanta si, cu siguranta o voi incerca! Multumesc mult tuturor celor care isi iau din timpul pretios pentru a invata noi tricuri, pe cei mai "novice". Un singur comentariiu am - oare de ce sint unii atit de nefericiti sa caute "nod in papura" si sa trimita comentarii rautacioase !?!? Pacat !
In orica caz, felicitari !
Am apa in gura si de ciorba + tiramisu .Bravo sunteti grozavi felicitari
Yammmyyyy