Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr zahar 2...
Ingrediente: un pachet mare de piscoturi (48 bucati) 300 ml cafea tare( la 300 ml apa se pun 5 lingurite de cafea) 50 ml lichior Amaretto (sau rom) 500 gr...
Ingrediente: Ingrediente pentru o tava de 38 cm x 25 cm: Blatul: 1. 200 gr faina 2. 200 gr zahar 3. 100 gr unt 4. 8 oua 5. un plic praf de copt Crema: 1. 200 gr...
Ingrediente: 500 g piscoturi 1 kg mandarine 400 g mascarpone 400 ml frisca 3 portocale sau 300 ml suc de portocale 1 plic de zahar vanilat 100 g ciocolata
Ingrediente: Strat de ciocolata 1 1/2 cana migdale, facute faina 1/2 cana nuci de macadamia, facute faina 1 1/2 cana apa de izvor 1 varf de cutit sare de...
Ingrediente: 250 g piscoturi Savoiardi 100 ml rom 300 g dulceata portocale 750 ml frisca 3 banane mari 100 g miez de nuca jumatati 400 g ciocolata 55% cacao 3...
Ingrediente: 200 mg cafea la ibric fara zat 5 linguri Marsala 100 g mascarpone 100g frisca 200 g cirese fara coada si samburi, facute piure la robot O fiola...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru blat: 2 oua 100 g. zahar 100 g. faina 100 ml. cafea 4 linguri cacao 1 lingurita praf de copt sare Pentru crema: 500 g. caise 10 g. gelatina...