-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Budinca
-
Retete cu cacao
-
Budincă de pâine - rețetă de post
Budincă de pâine - rețetă de post
un deliciu în zilele de post
-
(4.6/5 - 99 voturi)
-
14
-
46
Preparare
-
Franzela se taie felii, apoi fiecare felie se taie în patru.
Amestecăm apa cu zahărul până la dizolvarea completă a zahărului.
Când s-a dizolvat tot zahărul, introducem bucățile de pâine în acest sirop pentru câteva secunde, după care le scoatem într-un castron.
În siropul rămas adăugăm mierea, dulceața de vișine și cacao, amestecând bine până la omogenizare.
Se adaugă peste pâine și amestecăm ușor cu o lingură.
Apoi adăugăm nuca tocată și amestecăm ușor.
Se răstoarnă compoziția într-o tavă rotundă unsă cu ulei sau margarină.
Se presară nucă de cocos deasupra și se dă la cuptor pentru 30-40 minute la 180 grade C.
Se servește rece.
Poftă bună!
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (14):
De incercat
Foarte interesanta reteta ! mai vreau retete dulci in care se foloseste painea !
Un desert rapid, cred ca e si bun !!!!
F.BUNA AM FACUT-O
O idee foarte buna pentru un dulce de post
Cred ca este ceva gustos.
FOARTE GUSTOASA PARE. AM SA INCERC!!!!
Una grande ideea.
Este foarte buna super
Bun