Budincă de pâine - rețetă de post

Budincă de pâine - rețetă de post
Desert
Foarte ușor
45 min

un deliciu în zilele de post

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Franzela se taie felii, apoi fiecare felie se taie în patru.

    Amestecăm apa cu zahărul până la dizolvarea completă a zahărului.

    Când s-a dizolvat tot zahărul, introducem bucățile de pâine în acest sirop pentru câteva secunde, după care le scoatem într-un castron.

    În siropul rămas adăugăm mierea, dulceața de vișine și cacao, amestecând bine până la omogenizare.

    Se adaugă peste pâine și amestecăm ușor cu o lingură.

    Apoi adăugăm nuca tocată și amestecăm ușor.

    Se răstoarnă compoziția într-o tavă rotundă unsă cu ulei sau margarină.

    Se presară nucă de cocos deasupra și se dă la cuptor pentru 30-40 minute la 180 grade C.
    Se servește rece.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Genială idee de post!!

abuz

anonymous

De incercat

abuz

anonymous

Foarte interesanta reteta ! mai vreau retete dulci in care se foloseste painea !

abuz

anonymous

Un desert rapid, cred ca e si bun !!!!

abuz

anonymous

F.BUNA AM FACUT-O

abuz

anonymous

O idee foarte buna pentru un dulce de post

abuz

anonymous

Cred ca este ceva gustos.

abuz

anonymous

FOARTE GUSTOASA PARE. AM SA INCERC!!!!

abuz

anonymous

Una grande ideea.

abuz

anonymous

Este foarte buna super

abuz
  • pagina 1 / 2