Budincă de pâine - rețetă de post

un deliciu în zilele de post
Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Franzela se taie felii, apoi fiecare felie se taie în patru.
Amestecăm apa cu zahărul până la dizolvarea completă a zahărului.
Când s-a dizolvat tot zahărul, introducem bucățile de pâine în acest sirop pentru câteva secunde, după care le scoatem într-un castron.
În siropul rămas adăugăm mierea, dulceața de vișine și cacao, amestecând bine până la omogenizare.
Se adaugă peste pâine și amestecăm ușor cu o lingură.
Apoi adăugăm nuca tocată și amestecăm ușor.
Se răstoarnă compoziția într-o tavă rotundă unsă cu ulei sau margarină.
Se presară nucă de cocos deasupra și se dă la cuptor pentru 30-40 minute la 180 grade C.
Se servește rece.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Genială idee de post!!
anonymous
De incercat
anonymous
Foarte interesanta reteta ! mai vreau retete dulci in care se foloseste painea !
anonymous
Un desert rapid, cred ca e si bun !!!!
anonymous
F.BUNA AM FACUT-O
anonymous
O idee foarte buna pentru un dulce de post
anonymous
Cred ca este ceva gustos.
anonymous
FOARTE GUSTOASA PARE. AM SA INCERC!!!!
anonymous
Una grande ideea.
anonymous
Este foarte buna super
Punctează această reţetă