Petitchef

Budinca de paine

Aperitiv
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele. Feliile de paine se taie (sau nu) pe diagonala sau in orice alt fel preferati si se ung cu unt. Se ia un vas termorezistent si se unge si el cu unt.
  • Se pun feliile de paine in amestecul de ou cu lapte, se inmoaie bine cat sa absoarba lichidul si apoi se aseaza unele peste altele in vas. Se toarna restul de lichid peste ele incet, pentru a se imbiba cat mai bine.
  • Se pun la cuptor 30 min dupa care se presara cu zahar si se mai baga 10 min cu focul dat mai tare pentru a se rumeni.Sincer, nu ma asteptam sa fie atat de buna.Data viitoare voi incerca reteta cu felii de cozonac sau panettone.


Poze

Budinca de paine
Budinca de paine - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

24/10/2019

RUSINE!!! Alta prostie . Cred ca, ai facut scoala unde a facut-o si Viorica Dancila >

(0) (0) Abuz
08/06/2016

Persoana care a scris reteta nu a crezut ca voi nu stiti sa nu amestecati si felilile de pine, e de inteles ce trebue amestecat, ca spune destul de clar ca feliile de pine se ung cu unt.
Cine scrie retete trebue sa explice ca la prosti alt fel nu e bun.
Scriti si voi una daca santeti asa destepti, ca vad ca tot timpul comentati urat si batjocoriti, santeti foarte needucati.

(0) (1) Abuz
cris_nedelcovici, 08/06/2016

..te faci de toata bascalia !!!!

(1) (1) Abuz
08/06/2016

Daca nu stii sa explicit modul de preparare renunta.

(1) (1) Abuz
08/06/2016

Daca se amesteca toate ingredientele, cum mai poti sa tai feliile de paine si sa le mai si ungi cu unt?

(0) (1) Abuz
29/08/2013

Buonissima

(0) (0) Abuz
24/08/2013

Eu am mai facut-o si sarata,turnand branza sarata subtiata cu smantana intre cele doua straturi de paine.Zaharul de deasupra daca este brun merge perfect cu gustul sarat.

(0) (0) Abuz
04/06/2013

Am facut-o si este delicioasa .

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budincă de paste în friteuza cu aer
Budincă de paste în friteuza cu aer
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Bruschetta: Povestea unei felii de paine! Bruschetta: Povestea unei felii de paine!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează