Se amesteca toate ingredientele. Feliile de paine se taie (sau nu) pe diagonala sau in orice alt fel preferati si se ung cu unt. Se ia un vas termorezistent si se unge si el cu unt.
Se pun feliile de paine in amestecul de ou cu lapte, se inmoaie bine cat sa absoarba lichidul si apoi se aseaza unele peste altele in vas. Se toarna restul de lichid peste ele incet, pentru a se imbiba cat mai bine.
Se pun la cuptor 30 min dupa care se presara cu zahar si se mai baga 10 min cu focul dat mai tare pentru a se rumeni.Sincer, nu ma asteptam sa fie atat de buna.Data viitoare voi incerca reteta cu felii de cozonac sau panettone.
Persoana care a scris reteta nu a crezut ca voi nu stiti sa nu amestecati si felilile de pine, e de inteles ce trebue amestecat, ca spune destul de clar ca feliile de pine se ung cu unt. Cine scrie retete trebue sa explice ca la prosti alt fel nu e bun. Scriti si voi una daca santeti asa destepti, ca vad ca tot timpul comentati urat si batjocoriti, santeti foarte needucati.
Eu am mai facut-o si sarata,turnand branza sarata subtiata cu smantana intre cele doua straturi de paine.Zaharul de deasupra daca este brun merge perfect cu gustul sarat.
Comentarii:
RUSINE!!! Alta prostie . Cred ca, ai facut scoala unde a facut-o si Viorica Dancila >
Persoana care a scris reteta nu a crezut ca voi nu stiti sa nu amestecati si felilile de pine, e de inteles ce trebue amestecat, ca spune destul de clar ca feliile de pine se ung cu unt.
Cine scrie retete trebue sa explice ca la prosti alt fel nu e bun.
Scriti si voi una daca santeti asa destepti, ca vad ca tot timpul comentati urat si batjocoriti, santeti foarte needucati.
..te faci de toata bascalia !!!!
Daca nu stii sa explicit modul de preparare renunta.
Daca se amesteca toate ingredientele, cum mai poti sa tai feliile de paine si sa le mai si ungi cu unt?
Buonissima
Eu am mai facut-o si sarata,turnand branza sarata subtiata cu smantana intre cele doua straturi de paine.Zaharul de deasupra daca este brun merge perfect cu gustul sarat.
Am facut-o si este delicioasa .