Budinca de paine

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/10/2019

RUSINE!!! Alta prostie . Cred ca, ai facut scoala unde a facut-o si Viorica Dancila >

(0) (0) abuz
08/06/2016

Persoana care a scris reteta nu a crezut ca voi nu stiti sa nu amestecati si felilile de pine, e de inteles ce trebue amestecat, ca spune destul de clar ca feliile de pine se ung cu unt.
Cine scrie retete trebue sa explice ca la prosti alt fel nu e bun.
Scriti si voi una daca santeti asa destepti, ca vad ca tot timpul comentati urat si batjocoriti, santeti foarte needucati.

(0) (1) abuz
cris_nedelcovici, 08/06/2016

..te faci de toata bascalia !!!!

(1) (1) abuz
08/06/2016

Daca nu stii sa explicit modul de preparare renunta.

(1) (1) abuz
08/06/2016

Daca se amesteca toate ingredientele, cum mai poti sa tai feliile de paine si sa le mai si ungi cu unt?

(0) (1) abuz
29/08/2013

Buonissima

(0) (0) abuz
24/08/2013

Eu am mai facut-o si sarata,turnand branza sarata subtiata cu smantana intre cele doua straturi de paine.Zaharul de deasupra daca este brun merge perfect cu gustul sarat.

(0) (0) abuz
04/06/2013

Am facut-o si este delicioasa .

(0) (0) abuz



+