Ingrediente: 3 plicuri gelatina 750 ml piure de mere 300 ml frisca lichida 750 ml crema de vanilie 3 oua 175 g zahar 50 g amidon 0,5 l lapte vanilie 50 g...
Ingrediente: 15 g unt 3 oua 180 g zahar 100 g faina 50 g amidon 1 lingurita praf de copt Ingrediente pentru crema: 600 g visine 150 g zahar 2 linguri amidon...
Ingrediente: Pentru aluatul fraged: 200 g. faina 1 lingurita rasa praf de copt 60 g. zahar 1 pliculet zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 125 g. unt rece Pentru...
Ingrediente: Blatul: 9 oua 9 linguri zahar 9 linguri faina esenta de vanilie Sirop: o jumate de l apa 300 g zahar- Crema: 1 l lapte 4 oua 400 g zahar 75 g...
Torturile festive de sărbători pregătite în casă sunt delicioase, sănătoase și pline de dragostea celor care le-au pregătit. Rețete gustoase de torturi festive cu cicolată, frișcă, fructe, caramel, nuci și mere pentru sărbătorile de iarnă.
Ingrediente: 1 blat de tort din comert 350-400 ml lapte 500 gr frcute de padure congelate 1 plic praf de spuma pentru deserturi cu gust de frisca 1 plic crema...
Ingrediente: Pentru blat: 200 g migdale macinate 300 g biscuiti simpli 300 g zahar 6 oua 3 linguri cacao 4 linguri faina 1 lingurita praf de copt Pentru crema:...
Ingrediente: Pentru blaturi 4 albusuri de ou 450 gr zahar pudra semintele rase de la 2 pastai de vanilie Pentru crema 4 plicuri pudding de vanilie 1,2 litri...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Aluat: 300 g faina 100 g unt 125 g zahar 1 plic zahar vanilat 2 oua 1 lingurita rasa praf de copt 1 varf de sare cca 25 g faina in plus Crema de...
Ingrediente: 300 g faina, 200 g unt , 100 g zahar farin, 1 ou si 1 galbenus, 2 g sare, 2 lg. smantana 2-3 picaturi colorant verde crema de vanilie: 3 oua 80 g...
Ingrediente: 4 galbenusuri sau 2 oua întregi, 140-200 g zahar tos sau pudra, 200-250 g unt toarte proaspat, un pachetel cu zahar vanilat sau 2-3 cm dintr-un...