Ingrediente: 300 g carne de porc sau de vita 1 morcov 1 ceapa mica frunze de leustean 1/2 pahar orez 1 lingura bors magic sare, piper 50 g pasta de rosii 100 g...
Ingrediente: o ceapa mare un cartof mediu un morcov mare un pastarnac sau radacina de patrunjel o telina medie un pumn de mazare, obligatoriu! jumatate de...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: afumatura(de care vreti si cata vreti) 1-2 cepe 3-4 cartofi 1-2 morcovi 1 pastarnac 200 ml suc de rosii sau 1-2 linguri patrunjel si leustean...
Ingrediente: 1 kg burta de vita 750 g oase vita cu maduva 4 galbenuse 1 morcov ras 6 catei de usturoi 250 ml smantana jumatate radacina de telina leustean 2-3...
Ingrediente: -cap de miel,gat,restul oaselor ce cad de la transarea mielului 3 morcovi mari rasi 1 pastranac ras 1 radacina de patrunjel rasa 1 radacina de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: o ceapa 1-2 morcovi un ardei gras 3 rosii leustean ,telina, patrunjel sare si piper dupa gust bors sau facut de casa galuste facute de casa
Ingrediente: 700 g pulpa vita sau vitel 3 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras 4 cepe 2 linguri bulion sau 250 g suc de rosii 1 l bors de casasau bors la plic...
Ingrediente: 1 ceapa mai mare 1/2 varza taiata mare 1 morcov 1 tulpina de telina 5-6 linguri rosii tocate 1 cana zeama de varza acra 5-6 bucati de porc cu os 1...
Ingrediente: 9 cani cu apa 3 linguri ulei de masline 1 morcov 1 cepa mare 1 radacina patrunjel 3 cartofi 1/2 dovlecel mic 1, 300 g rosii 20 g fidea integrale 1...