Ingrediente: 250 gr de unt 200 gr de zahar vergeoise 50 gr zahăr alb 2 ouă 1 lingură cu aroma de vanilie 500 gr faina 1 plic praf de copt 1 lingurita bicarbonat...
Ingrediente: 125 gr de unt nesărat / sărat pe jumătate 75 gr de zahar brun sau brun vergeoise / brun 25 gr zahăr alb 1 ou 1 linguriță de extract de vanilie 250...
Ingrediente: Crema Gochujang: 15 gr de unt moale 15 gr de vergeoise blond (sau zahar brun) 1 linguriță gochujang (pastă de chili fermentată coreeană) Aluat de...
Ingrediente: 2,5 g drojdie uscată de brutărie (sau 6 gr drojdie proaspătă) 25 ml apă călduță 200 gr de făina 250 gr gris extra fin 1 praf de sare 1/2 linguriță...
Ingrediente: Rulourile: 1 cutie de aluat de croissant 1 ou 2 linguri de zahar brun (+/-) Garnitura: 100 ml de smântână lichidă 30% grăsime 50 gr de mascarpone...
Ingrediente: Pandișpan: 3 ouă 90 gr zahăr 90 gr faină Crema de cafea: 5 gălbenușuri 150 gr zahăr 65 gr de apă 210 gr de unt moale Extract de cafea Siropul: 75...
Ingrediente: Pentru blat: 300 g de făină 00 16 g pudră de cacao neîndulcită 120 ml ulei de floarea soarelui 250 g zahăr 2 ouă 5 gr bicarbonat de sodiu 4 g oțet...
Ingrediente: 150 gr de unt 80 gr zahăr alb 80 gr zahăr brun 3 ouă 90 gr pudră cacao neîndulcită 90 gr de făină 150 gr zmeură congelată (sau proaspătă). 60 gr...
Ingrediente: 1 lingură de Gochujang (pastă de ardei iute fermentat coreean) 2 linguri de zahar alb 1 lingură de sos de soja 1 lingură de ulei de susan 1...
Ingrediente: Aluatul de fursecuri (ghiveciul): 100 gr unt moale 80 gr zahăr brun 80 gr zahăr alb 1 ou 250 gr faina (t45 sau t55) 5 gr praf de copt 80 gr...
Ingrediente: Churros : 240 ml apă 115 gr de unt 1 lingură zahar brun 2 linguri de zahăr un praf de sare 170 g de făină o lingurită extract de vanilie 3 ouă ulei...
Ingrediente: Crema de alune: 50 gr de zahăr 20 gr unt moale 1 ou 40 gr pudră de alune 1 foietaj 2 mere 1 cub de unt 1 lingură de zahăr brun Crusta: 1 ou bătut 1...
Ingrediente: 125 gr de alune 175 gr ciocolata cu lapte 25 ml ulei vegetal 1 lingură de zahăr pudră (opțional) 1 lingură pudră de cacao neîndulcită un praf de sare