Cartofi fingerling cu ceapa si ciuperci la cuptor

Ingrediente
4
Cost estimat: 8.37Euros€ (2.09€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Pregatim o tava pe care o stropim bine cu ulei de masline. Taiem cartofiorii in jumatati; pe cei mici de tot i-am lasat intregi. Curatam cele 2 cepe si ciupercile.
- Feliem cepele si ciupercile.Le adaugam peste cartofi. Condimentam cu sare si piper. Stropim totul din belsug cu ulei de masline. Le amestecam usor si le turnam in tava pregatita.
- Dam tava la cuptorul incins la 425F, timp de aproximativ o ora, avand grija sa intoarcem cartofii pe partea cealalta la jumatatea intervalului de timp daca e nevoie.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 579Kcal
- Carbo: 102.7g
- Grăsimi: 8.1g
- Grăsimi sat.: 0.7g
- Proteine: 17.8g
- Fibre: 12.3g
- Zahăr: 10.3g
- ProPoints: 15
- SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (774g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ce facem daca nu avem cuptor gradat in grade Fahrenheit? Cel/ cea care a postat nu poate sa faca conversia in grade folosite in Romania? Daca nu poate, atunci sa isi publice retetele pe site-uri anglo-saxone.
anonymous
Se vede clar ca este o reteta copiata si tradusa de pe site-uri anglo-saxone, pt. ca temperatura este data in grade Fahrenheit; 425F = 220C
anonymous
E rapida si gustoasa
anonymous
E buna...se poate si mai bine...
anonymous
Super
Punctează această reţetă