Cartofi fingerling cu ceapa si ciuperci la cuptor

Cartofi fingerling cu ceapa si ciuperci la cuptor
Felul principal
Foarte ușor
40 min
579 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 8.37 (2.09€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pregatim o tava pe care o stropim bine cu ulei de masline. Taiem cartofiorii in jumatati; pe cei mici de tot i-am lasat intregi. Curatam cele 2 cepe si ciupercile.
  • Feliem cepele si ciupercile.Le adaugam peste cartofi. Condimentam cu sare si piper. Stropim totul din belsug cu ulei de masline. Le amestecam usor si le turnam in tava pregatita.
  • Dam tava la cuptorul incins la 425F, timp de aproximativ o ora, avand grija sa intoarcem cartofii pe partea cealalta la jumatatea intervalului de timp daca e nevoie.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 579Kcal
  • Carbo: 102.7g
  • Grăsimi: 8.1g
  • Grăsimi sat.: 0.7g
  • Proteine: 17.8g
  • Fibre: 12.3g
  • Zahăr: 10.3g
  • ProPoints: 15
  • SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (774g)
AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ce facem daca nu avem cuptor gradat in grade Fahrenheit? Cel/ cea care a postat nu poate sa faca conversia in grade folosite in Romania? Daca nu poate, atunci sa isi publice retetele pe site-uri anglo-saxone.

abuz

anonymous

Se vede clar ca este o reteta copiata si tradusa de pe site-uri anglo-saxone, pt. ca temperatura este data in grade Fahrenheit; 425F = 220C

abuz

anonymous

E rapida si gustoasa

abuz

anonymous

E buna...se poate si mai bine...

abuz

anonymous

Super

abuz