Cartofi cu ciuperci la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Se curata cartofii si se taie rondele subtiri. Ciupercile se taie feliute. Ceapa verde se taie oblic.
- Intr-un vas Yena , uns cu ulei de masline se pune un rand de cartofi unul de ciuperci si altul de ceapa verde.
- Se presara vegeta si marar verde tocat.Se repeta inca o data cu cartofi, ciuperci si ceapa, deasupra se pun cartofii.
- Deasupra se mai pune putin ulei de masline si se da vasul la cuptorul dinainte incins pina se face o culoare frumoasa aurie , deasupra.
- Se poate servi ca atare sau cu tocana de legume. Daca nu vreti sa folositi garnitura ca mancare de post, o puteti servi cu friptura.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Chiar acush gatesc
am gătit această rețetă
anonymous
E bun
anonymous
A
anonymous
Arat foarte bine
anonymous
Cum să mănânci cartofi cu tocană?*
anonymous
Excelent....am sa fac aceasta reteta...!
Punctează această reţetă