Cartofi cu ciuperci la cuptor

Antreuri
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Se curata cartofii si se taie rondele subtiri. Ciupercile se taie feliute. Ceapa verde se taie oblic.
  • Intr-un vas Yena , uns cu ulei de masline se pune un rand de cartofi unul de ciuperci si altul de ceapa verde.
  • Se presara vegeta si marar verde tocat.Se repeta inca o data cu cartofi, ciuperci si ceapa, deasupra se pun cartofii.
  • Deasupra se mai pune putin ulei de masline si se da vasul la cuptorul dinainte incins pina se face o culoare frumoasa aurie , deasupra.
  • Se poate servi ca atare sau cu tocana de legume. Daca nu vreti sa folositi garnitura ca mancare de post, o puteti servi cu friptura.

Punctează această reţetă

Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Chiar acush gatesc

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E bun

abuz

anonymous

A

abuz

anonymous

Arat foarte bine

abuz

anonymous

Cum să mănânci cartofi cu tocană?*

abuz

anonymous

Excelent....am sa fac aceasta reteta...!

abuz