-
Home
-
Rețete
-
Antreuri
-
Retete de mancaruri cu cartofi
-
Cartofi cu ciuperci la cuptor
Cartofi cu ciuperci la cuptor
Preparare
-
Se curata cartofii si se taie rondele subtiri. Ciupercile se taie feliute. Ceapa verde se taie oblic.
-
Intr-un vas Yena , uns cu ulei de masline se pune un rand de cartofi unul de ciuperci si altul de ceapa verde.
-
Se presara vegeta si marar verde tocat.Se repeta inca o data cu cartofi, ciuperci si ceapa, deasupra se pun cartofii.
-
Deasupra se mai pune putin ulei de masline si se da vasul la cuptorul dinainte incins pina se face o culoare frumoasa aurie , deasupra.
-
Se poate servi ca atare sau cu tocana de legume. Daca nu vreti sa folositi garnitura ca mancare de post, o puteti servi cu friptura.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Chiar acush gatesc
E bun
A
Arat foarte bine
Cum să mănânci cartofi cu tocană?*
Excelent....am sa fac aceasta reteta...!