Cartofi cu smantana si ciuperci

Felul principal
1 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

1

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Cartofi umpluti cu bacon si cascaval


      Preparare

      Preparare35 min
      Gătire25 min
      • Se fierb cartofii in coaja, se taie felii sau cubururi si se pun intr-o tigaie antiaderenta in care am topit untul.
      • Se adauga usturoiul zdrobit, se amesteca si se adauga smantana. Aveti grija ce smantana folositi ca a mea nu a fost asa de buna si sa branzit un pic.
      • Se lasa un pic pe foc, se adauga sarea si piperul si se da deoparte. Puneti smantana in functie de cum doriti sosul sau puteti adauga in momentul servirii.
      • Ciupercile se pun pe grill sau se calesc in putin ulei de masline. cartofii se pot servi


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      08/07/2011

      Cest magnific

      (0) (0) abuz



      +