Cartofi la tava cu muschi si smantana

Felul principal
Foarte ușor
1 h 25 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare1 oră
Gătire25 min
  • Se curata cartofii si se pun la fiert (cu sare) atat cat sa intre furculita in ei.In timpul asta taiat cubulete de muschi (si 2 bucati de ficat de pui prajit deja), ras cascavalul, si pregatit sosul: smantana, laptele si 1-2 oua crude amestecate bine.
  • Cand sunt gata cartofii se scurg bine de apa (apa ramasa poate fi folosita la supa) si apoi se unge tava cu ulei de masline , se aseaza feliile de cartofi, apoi muschiul si cascavalul ras, sare, piper sau boia iute (dulce).
  • Peste toate acestea se toarna sosul si se baga la cuptor, 20-25 de minute la treapta a 5-a (180grd).
    Daca vreti sa fie mai aromat puteti pune mararul sau patrunjelul in sos.Se serveste cu salata sau muraturi.

Punctează această reţetă

LLizu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: